Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tru$kawencjaa

zauwazylam ze...

Polecane posty

Gość tru$kawencjaa

kobiety wola byc bardziej w trudniejszych zwiazkach niz miec kolorow i rozowo i wciaz zastanawia mnie skad to wynika ze wola miec doslownie"serialowe"perypetie niz wszytsko poukladane mimo z ejestem kobieta to nie potrafie tego zrozumiec;p

Gość klucibicki
Tez potrzebują adrenaliny, a nie rutyny.

Gość tru$kawencjaa
ze coraz czesciej spotykam sie z tym ze wiele kobiet narzeka z ema zle itp a gdy trafia sie im ktos dobry kulturalny to wola kogos z kim sie ostro pokloca albo przez kogo beda mogly poplakac.....to dziwne ale chyba my kobiety lubimy takie zawirowane zycie

Gość tru$kawencjaa
to chyba jestes wyjatkiem serio bo coraz wiecej moich kumpeli mowi ze w efekcie odpowiada im takie zakrecone zycie:P

Gość to raczej ty jesteś wyjątkiem
nikt normalny nie chce mieć "pokręconego" życia - a że przeważnie tak się układa,to już inna sprawa. Zresztą dla każdego problemem jest co innego. Jeszcze nigdy nie płakałam przez faceta - jak coś mi nie odpowiada - mówię "do widzenia" i jedyne, co czuję, to ulgę.

Gość B5-Fc-AAA
A potem zajdą w ciaze, chlopak bedzie olewal sprawe i dopiero sie zacznie marudzenie na facetow.

Gość tru$kawencjaa
no to Ty tak masz kazdy ma inaczej ja mowie co zauwazylam jak cos ci sie niepodoba mozesz tu wcale nie zagladac zegnam:D