Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tt44t4

straciłam nadzieje ze moge spotkac dobrego, wiernego mezczyzne

Polecane posty

Gość tt44t4

mam 26 lat tez tak macie? :o

Gość tt44t4
no

Gość nie trać
wiary :) ja właśnie w tym wieku poznałam takiego faceta, jest dobry, pracwity, ma zajebiste poczucie humoru, inteligentny i w ogóle ma niesamowita osobowość same ohy i ahy :)

Gość tt44t4
jestem wierna mila i troskliwa-taka zona;) juz mialam jednego bylego psychopate bo jako dda doskonale ich przyciagam moze teraz przydaloby sie poznac jakiegos milego wiernego?:o

Gość odpjestprosta
i nawzajem kobiete

Ja też :O Zwłaszcza, jak codziennie na kafe pojawiają się nowe tematy o zdradach.

Gość lenka69696969
mam 18 lat. mialam 3 partnerów seksualnych. 1 to była pierwsza wielka miłośc i mój pierwszy raz byliśmy rok razem było cudownie on był niesamowity nie tylko w łóżku ale również wspierał mnie w różnych sytuacjach. rozstaliśmy się w bardzo przykrej sytuacji(miałam 14lat jak go poznałam, w wieku 15 lat straciłam dziewictwo to był pierwszy raz dla mnie i dla niego był dwa lata starszy) trochę zajęło mi zanim się pozbierałam po tej sytuacji 2 związek tylko dla seksu trwało to może rok . chłopak w te klocki niesamowity, genialny wręcz ale raczej głupiutki, w moim wieku :) 3 obecny hmmm ideał :) cudowny partner do rozmowy a w łóżku też jest super (byłam jego pierwszą) :) rok starszy ode mnie :) po prostu anioł :) co myślicie o takich przeżyciach? jakie są wasze odczucia? facetami trzeba się bawi tak myślałam dopóki nie poznałam Pana z numerem 3 :)

Gość lenka69696969
zjadłam 20 jajek na miekko i wylecial ze mnie teraz meeeega bąkal o zapachu zgnilych jajc:-o