Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybka_91

Jak odzyskać ukochanego...

Polecane posty

W sylwestra zostawił mnie mężczyzna którego bardzo kocham. Na to rozstanie złozylo sie bardzo wiele czynników, ale ja cały czas czuje że on czuje to samo do mnie co ja do niego . Naszemu rozstaniu towarzyszylo bardzo wiele płaczu i bólu nawzajem się przepraszaliśmy a w ciągu trzech ostatnich dni już po rozstaniu i przed jego wyprowadzka ode mnie przytulaliśmy się oglądaliśmy filmy. Teraz się do mnie nie odzywa bo uznał że tak będzie lepiej. Co ja mam z tym wszystkim zrobić...

Wiem, ze moj problem moze wydawac sie banalny i ze moge znalesc innego faceta tylko ze ciagle mam poczucie ze on mnie kocha i to najbardziej boli ze dwie kochajace sie osoby nie sa razem.

Gość matarak
no przecież się rozstaliście, po temacie... nie ma co już zawsze w sylwestra b edziesz o tym pamiętać:)

Ale o to chodzi, że odnosze wrażenie ze to rozstanie bylo wielkim nie porozumieniem poprosilam go zeby mi powiedzial czy mnie kocha bo gdyby powiedzial mi ze nie wtedy bym wiedziala ze nie mam na co liczyc, a on powiedzial ze nadal cos do mnie czuje ale nie wie czy to milosc i ze moze jeszcze sie wszystko ulozy i teraz siedze i rozmyslam czy moge miec jeszcze nadzieje.

Gość gość
Rozstawaliśmy się kilka razy, on zawsze wracał, aż w końcu pojawiła się inna. Co gorsza, to była moja koleżanka z pracy :( Dla mnie oznaczało to w zasadzie koniec życia. Dotknęłam dna, ale resztkami sił zaczęłam szukać sposobów na odzyskanie go. Przypadkiem znalazłam ogłoszenie strony http://urok-milosny.pl i postanowiłam skorzystać. Był to strzał w dziesiątkę. Ukochany wrócił a ja wstałam z kolan.