Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moxito

może któras mama może wspomóc

Polecane posty

Gość moxito

witajcie może niektórzy zle mnie przyjmą no ale nie raz człowiek spotyka sie z krytyką w życiu. otóż chciałam zapytac,cz moze któras mama ma jakies niepotrzebne rzeczy dla niemowlaka.mam córke 9-miesieczną, jestem samotną mamą i niestac mnie na kupienie dziecku ubranek a nie wspomne juz o zabawce.dlaczego? bo zostaje mi 200 zł na życie.może jest wsród was ktos kto moglby pomóc, prosze o kontakt na moxito@vp.pl

Gość kajka15
Ludzie bez serca, sam(a) jesteś tłumokiem. Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to zamknij buzie.

Gość ttttakkkk
oj kochana zaraz cie tu zjada.ja niestety nie moge ci pomoc .i watpie zeby ktoras z tych kaffowych mam ot tak ci pomogla.zaraz zaczna zadawac tysiace pytan a i tak zadna nie pomoze.choc moze sie myle..oby tak bylo.powodzenia ci zycze.szczerze

Gość ttttakkkk
zaraz padnie pytanie "skad masz na internet" .

Gość faxaba
A z czego sie utrzynujesz? Pracujesz czy masz jakas pomoc z opieki?

Gość ttttakkkk
a nie mowilam:):) wklej CV swoje bo nie przezyja jak nie zrobia wywiadu.

Gość iwehgiwuhr
sprzedaj komputer i zrezygnuj z internetu i będziesz miała kasę. na głupoty takie masz a jęczysz że nie masz w co dzieciaka ubrać?

mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto ci pomoże nie przejmuj się epitetami, mnóstwo ludzi pokazuje prawdziwe oblicze kryjąc się za ekranem komputera powodzenia!

Gość właśnie a na internet masz?
może to niegrzeczne z mojej strony ale powinnas w takim razie szukać oszczedności a abonament na neta nie jest tani:( z kąd jesteś to może ktoś bedzie mógł się z toba skontaktowac osobiście?

Gość ttttakkkk
nie mozecie tak po prostu pomoc???bez tych zbednych beznadziejnych pytan.jesli ktoras ma ciuszki ktore tylko zalegaja w szafie i ma chec oddac to niech to zrobi.co wam dadza te pytania?????????bo nie rozumiem.

Gość Ale ty jesteś
taka pewna że ona ma w domu internet??Zastanów się trochę za nim coś napiszesz!!

Gość Ale ty jesteś
Ja poszukam może coś wynajde tylko od razu mówie że mam chłopca

Gość ttttakkkk
uzyjcie mozgu i troche wyobrazni.czy to ze pisze tu oznacza ze ma komputer i internet???czy zadna z was nie pomysli ze moze pisze od kogos albo z kafejki????tak trudno pomyslec.dlaczego nie potraficie tak po prostu pomoc???????????????oby zadna z was nigdy nie byla w takiej sytuacji.modlcie sie o to.zycie pisze rozne scenariusze.

Gość faxaba
ttttakkkk Wyobraz sobie, ze na kazdym (normalnym) pomocowym forum osoby potrzebujace musza dostarczyc do moderatora dokumenty swiadczace o ich zlej sytuacji. Czasami sa organizowane odwiedziny w domu. Po to aby wyeliminowac naciagaczy i miec te "niepotrzebne w domu" dka osoby ktora jest naprawde w ciezkiej sytuacji. Oddac byle komu to ja moge bez wychodzenia z domu, nie lubie byc naciagana i nie pozwole na to. W necie napisac mozna wszystko ;-)

Gość ttttakkkk
moze wlasnie dlatego podala maila bo nie ma mozliwosci siedziec tu i odpisywac na te durne pytania.o tym nie pomyslalyscie ,prawda???najlatwiej jest skopac lezacego,co?

Gość ttttakkkk
zgadza sie.ale to jej sumienie jesli klamie.ty nic nie tracisz jesli masz niezbedne ciuszki w domu ktore ci tylko zawadzaja.nie mozna tak po prostu zaufac??? i miec takie poczucie ze zrobilo sie cos dobrego.ale przeciez wiekszosc nie ma takich gestow

Gość kajka15
Ale macie problemy. Podała swój adres a-mail to piszcie do niej a nie pieprzycie od rzeczy a i tak nic z tego nie wyniknie!!!

A ja mam w dupie czy trace czy nie trace..Laska potrzebuje,trzeba pomoc..Gdzies mam co zrobi z tymi ciuszkami..i tak nie sa mi potrzebne!

Gość faxaba
ttttakkkk zgadza sie.ale to jej sumienie jesli klamie.ty nic nie tracisz jesli masz niezbedne ciuszki w domu ktore ci tylko zawadzaja.nie mozna tak po prostu zaufac??? i miec takie poczucie ze zrobilo sie cos dobrego.ale przeciez wiekszosc nie ma takich gestow Blad. Jezeli autorka sciemnia to trace - trace wiare w czlowieka, trace kilka szmatek ktore moge przeznaczyc dla mamy, ktora naprawde jest w potrzebie. Dlatego sa fora oferujace pomoc, gdzie moderator sprawdza dokumentacje i wtedy taka pomoc faktycznie rusza. I tam sie udzielam, tam widze sens swojego dzialania. Jeden ma w dupie gdzie trafiaja jego rzeczy, drugi woli obdzielic tym osoby w potrzebie. Niedawno podalam dziewczynie linka do forum na gazecie, gdzie moglaby uzyskac duze wsparcie. I co? Ano, nic....nie pojawila sie tam a temat na kafe...umarl ;-)

Gość moxito
do ..spadaj tłumoku sam(a) jestes tłumokiem bo nie masz odrobiny kultury. nie bede tu duzo piseac bo nie pozwole zeby mnie ktos obrazal lub moje dziecko, chociaz wiedzialam ze tak bedzie. internet mam bo musze go placic i wie o tym kazdy kto ma cos na umowe, a w sytuacji jakiej jestem nie jestem od zawsze.pracuje na cwierc etatu bo musze do tego mam zasilek z opieki,ale tak jak pisalam wyzej nie zostaje mi wiele.z internetu nie mam zamiaru rezygnowac bo chyba kazdy czlowiek wie co grozi za rozwiązanie umowy.zreszta widze ze i tak nie warto sie tłumaczyc bo dla wiekszosci najwazniejsze jest to ze dałam sobie zrobic dziecko nie majac na ubrania dla niego. majoweczka09 nie moge ci podac gg bo pewnie by mnie zasypywano obelgami a to byloby przykre dla mnie. cóz, moze faktycznie zle zrobilam ze poprosiłam

Gość ttttakkkk
no pewnie .dlatego wszystkich najlepiej wsadzic do jednego wora.chyba mamy inne zdanie w tym temacie.czyli mam rozumiec ze ty kazdemu tak chetnie i zawsze pomagasz pod warunkiem ze odpowie na twoje pytania i zglosi sie na podany przez ciebie adres forum????dobrze rozumiem???

Gość ttttakkkk
maxito....ogromny plus za szczerosc.mam nadzieje ze ktos bedzie mogl ci pomoc bez zbednych pytan.

Gość dlaczego, dlaczego
a nie mozesz zalozyc sobie nowego numeru gg i tyle,potem go usuniesz? bo jak sie z toba mozna inaczej skontaktowac? tylko mailowo,phii..sorry ale za duzo na tym forum naciagaczy:O

Gość dlaczego, dlaczego
a jak cie na maila zasypia obelgami to ci ie bedzie przykro.....???tylko na gg??? dziwne to wszystko....

Gość Ale ty jesteś
A ja chciałam wysłać i nie moge...bo twoje konto jest zablokowane

Gość co ty gadasz
jakie konto?mailowe?

Gość Ale ty jesteś
tak mailowe.Ale coś musiało nie grać bo teraz poszło.Ale wyraznie pisało że to konto jest zablokowane

Gość moxito
nie chce zakładac nowego gg bo po,ale chetnym przesle mailem.wiem ze i mailem mozna ublizyc wiec po co mam przyjmoowac złe wiadomosci na maila i na gg. i tak przykro mi sie wystarczjąco zrobiło jak przeczytałam ze mam bachora.szkoda ze te osoby ktore tak piszą wogóle sie udzielają.przeciez kiedys i one mogą byc w trudnej sytuacji.wiem ze wiele osob mysli ze moge byc naciagaczką i mają racje bo nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie.