Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ameliaaa26

Pies.

Polecane posty

Gość Ameliaaa26

Chciałabym zapytać, czy jest jakaś osoba, która mieszka sama w mieszkaniu w bloku i ma psa? Jestem gotowa na wzięcie psa i spędzanie z nim wiele czasu - codzienne spacery, zabawy. Finansowo też ok. Staram się być odpowiedzialna i nie podejmować pochopnej decyzji, stąd też moje pytanie. Proszę osoby posiadające psa w bloku o odpowiedzi. ps. chodzi mi o psa średniej wielkości. Dziękuję.

Gość Ameliaaa26
a pytanie jest pod kątem czasu...

Gość Ameliaaa26
Mam chrapke na owczarka niemieckiego, sa bardzo madre i lubia zlizywac z cipki miód :classic_cool:

co to znaczy spedzanie wiele godzin:O ?? idziesz do pracy na 8 godzin i co ten biedny pies ma robic w czterech scianach :O? za posiadanie duzych i srednich psów w blokach powinny byc kary :O

Jak chcesz być odpowiedzialna to nie kupuj psa 'rasowego bez rodowodu' z gieldy, targu czy allegro. Jeżeli masz doświadczenie z psami, mialaś już niejednego czworonoga w domu to udaj się proszę do schroniska i przygarnij jakąś bidę. Jeżeli to ma być Twój pierwszy pies to poszukaj rasy psa z podobnym do Twojego charakterem, nie trudnej w ulożeniu i poszukaj dobrego hodowcy - mogę Ci w tym pomóc :)