Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonnajestem

test negatywny

Polecane posty

Część dziewczyny. Dzisiaj mój 38dc, przeważnie okres mam co 34-36 dni. Wczoraj zrobiłam test wynik wyszedł negatywny. Z chłopakiem kochałam się 11dc, oczywiście się zabezpieczyliśmy i z gumka było wszystko w porządku. Temperatura w pochwie to 36.5- od trzech dni. Czym może być spowodowane moje spóźnienie się okresu, czy mimo negatywnego testu powinnam się martwić o ciążę? Dziękuję wam bardzo za pomoc.

?

Gość Odwiedzająaaaca
Sądzę, że nie masz się o co martwić. Test zrobiłaś już po terminie spodziewanej miesiączki, więc wynik powinien być miarodajny - bez względu o jakiej godzinie był wykonany. Nasze ciało to nie komputer. U większości kobiet zdarzają się zaburzenia cyklu miesięcznego, spowodowane wieloma czynnikami : stresem, przeprowadzką, lekami, chorobą lub też bez powodu. Głowa do góry !

Gość Zaniepokojonanajestem
Test oczywiście robiony był z pierwszego porannego moczu. Podtrzymuje mnie na duchu ta temp. W pochwie nie przekraczająca 37 stopni. Tylko jednak zawsze temp. malala mi w dniu okresu, dlatego taka zdziwiona jestem. Nie mam żadnego śluzu, biust mnie nie boli, czasami tylko poczuje podbrzusze, wymiotowac mi się nie chce... Nie wiem już co o tym wszystkim myśleć :(

Gość Zaniepokojonanajestem
Podnoszę :(