Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baton de colle

Moja dziewczyna zachowuje się jakbyśmy nie byli parą. Ciągle zadaje się z innymi

Polecane posty

Gość Baton de colle

Jesteśmy razem pół roku. Dodam że mamy po 18 lat i wiadomo że nie jest to ja na razie związek aż do śmierci ale moja dziewczyna przesadza. Gdy idziemy do jakiegos baru lub klubu to ona bierze numery od obcych facetów ze niby bedzie sobie potem z nimi pisała. Ja nie tańczę bo nie umiem ale ona jak na parkiet wyjdzie to musi tanczyc z każdym facetem i to tak że oni ja macaja po tyłku notorycznie. Tak jest jak ze mna idzie i znajomymi... nawet nie chce myślec co robi jak mnie nie ma. Czemu ona tak sie zachowuje?

I Ty jeszcze z nią jesteś ? Jak widać to prawda, że miłość jest ślepa :O

Gość ffsffdfdfdfdfdf
bo ma cię gdzieś, nie kręcisz jej wcale, jest z tobą do momentu, kiedy któryś z poznanych kolesiów wyda się bardziej interesujący

Gość wszystkie szyby brudneeeeee
wow, jeszcze z nią jesteś?

Gość Baton de colle
Ale jak jestesmy np sami to jest bardzo fajnie.

Gość kolonC
szmata

Gość kotka z płotka
niemozliwe! a ona w ogóle wie że jesteście razem czy ma cię za przyjaciela? może ty sobie uroiłeś że jesteście parą??? serio

Gość Baton de colle
Nie. Ona wie ze jestesmy para. Często sie spotykamy i jak sami idziemy to zawsze trzymamy się za reke. Jak do mnie przychodzi to sie przytulamy, całujemy. Jest słodka i ładna. Nie wiem czemu tak sie zachowuje jak jestesmy gdzies w klubie.

Gość te
Wiesz co... olej ją :)

Gość Baton de colle
No to też prawda bo zazwyczaj wtedy dużo wypija no ale bez przesady.

To chyba oczywiste, ze ona nie traktuje Cię poważnie. Na prawdę nie rozumiem, dlaczego aż tak siebie nie szanujesz i ciągniesz tą sytuację. Lubisz jak się Tobą pomiata?

Gość kotka z płotka
e... to słabo. Ona cię nie szanuje po prostu i albo powinieneś z nią porozmawiać, albo z nią zerwać

niektore dziewczyny flirtuja na maksa po alkoholu. telefony to przesada,ale co do tanca,to na twoim miejscu po prostu wkroczylabym na parkiet i pokazala wszem i wobec kto jest jej facetem! jak nie umiesz tanczyc to chociaz pokrec sie chwile przy niej i sam zlap ja za pupe,i pocaluj przy wszystkich! moze to ja obudzi,moze ona lubi gdy jestes zazdrosny.