Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mischaDan

Juz ja mu pokazę!!! Teraz ma mnie w dupie, jutro przyjezdza...

Polecane posty

Gość mischaDan

Na poczatku znajomosci było super, spacerki, winko...Pisał po 30smów dziennie, gdy sie nie odzywałam to dzwonił, pytał co sie dzieje, przyjezdza do mojego miasta na weekendy, bo studiuje i pracuje w innym. Własnie jutro przyjedzie do mamusi i bedzie chciał sie spotkac kretyn. Miał mnie w dupie. Powinnam go olać, jestem zła na niego jak cholera. a i tak wiem,ze dam sie przeprosic, nie bede zła a on zrobi to samo bo to juz nie pierwszy raz

Gość SPRAWDZA SIĘ ZAWSZE
SŁUCHAJ DAJ MU POCHWY I PO PROBLEMIE MASZ - RADZĘ.

Gość mischaDan
pogrzało Cie?

Gość to ciaża
co znaczy "teraz" ,nie napisał Ci dziś 30 smsów?

jak bedzie sie chcial spotkac to powiedz ze juz jestes umowiona i musi poczekac niech sie troche pomartwi

Gość mischaDan
napisał tylko w poniedziałek,ze przyjezdza w piatek. a tak NIC

A daj sobie z nim spokuj .jemu to pasuje a Ty dajesz się wykorzystywać.Jak pokażesz ,że masz go gdzieś może wtedy zmieni stosunek do Ciebie

Gość mischaDan
To jak sie odezwie to mam powiedziec,ze nie mam czasu? Gdybym ja była taka twarda...

i nie mow z kim jak mu zalezy to sie troche postara a jak nie to kopnij go w dupe

Gość mischaDan
A własnie cos mi sie przypomniało, sytuacja, która miała miejsce 2 tyg temu: tez sie nie odzywał, zapytałam co sie dzieje a on-musiałem sie uspokoic, bo byłem na Ciebie zły (powiedzialam mu,ze nie dam rady sie spotkac)

a daj sobie z takim spokuj .Nie pozwol żeby Cie ustawiał jak mu cos nie pasuje to dowiedznia.Moim zdaniem wcale mu na Tobie nie zalezy tylko sie Toba bawi

Gość to ciaża
Ale to nie do końca będzie w porzadku jak nagle mu powiesz że nie masz czasu.W końcu on się zapowiedział:D już w poniedziałek... Ja na Twoim miejscu już dzis bym mu napisała że przykro Ci ale cos tam wypadło i niestety nie dasz rady jutro sie z nim spotkać.

Gość mischaDan
Dziewczyny, napiszcie mi ze on jest głupi,ze mam sie nie dac, byc stanowcza. I pieprzyc te jego słowka ...ja sie boję,ze sie ugne. Juz nawet myslałam,ze jestesmy razem ale on nie jest powazny

Gość ja tam MAM życie
Gdyby ktoś pisał do mnie 30 smsów dziennie, zgłosiłabym nękanie na policję :O Za więcej niż trzy bez konkretnej sprawy do załatwienia spuszczam facetów w kiblu :P

Gość mischaDan
Ogólnie dużo pisalismy, nie liczyłam tego, to taka maetafora zblizona do rzeczywistosci:-( Nie ugnę sie, bede twarda, taki idiota nie bedzie mną manipulował!!!