Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona27938

wiecie co to jest ABERCROMBIE?

Polecane posty

Gość ona27938

tak jak w temacie, pytam poniewaz przeraza mnie to jak rozmawiam ze znajomymi a oni nie wiedza o czym mowie;/ czy naprawde polska jest az tak zacofana?

Gość ffsffdfdfdfdfdf
marka ubrań, całkiem fajnych

Nie wiem, ja znam tylko taką firmę ubraniową Abercrombie&Fitch.

Gość noo ja wiem
ale ja mieszkam w stanach od lat wiec nie wiem jak w pl ;) natomiast wiem ze abercrombie nosza tylko nastolatki tu :) ja nascie lat od dawna nie mam, uwielbiam ten sklep ale tam nie kupuje bo za stara jestem ale maja zajebiste perfumy!

Gość ona27938
dzieki za odp, jak widac moi znajomi sa jacys zacofani!

Gość ona27938
no wlasnie, ja jak bylam w stanach to starsznie spodobala mi sie ta firma! wrocilam tutaj, nikt nie wie o czym mowie, a szkoda ze nie ma tego w polsce!:) jedynie zostaje allegro gdzie za przesylke trzeba placic 30-50 zl, maskara

Gość widocznie ta
firma gowno znaczy w polsce dlatego nikt nie wie o czym mowisz

Gość ona27938
wieczorami wchodze na szzczyty 10pietrowych wiezowcow pamietajacychz epoke gierkowską po czym maluje na frontowej elewacj napis wykonany z polaczenia dżemu jagodowego i smietany kremowki 36% ABERCROMBIE po czym zjezdzajac na linie pogwizduje sobie melodie polskich piosenek powojennych po czym kaze zgadywac przechodzacym przechodniom jaka to melodia

Gość ona27938
marny podszyw

Gość szczerze mówiąc nie wiedziałab
bym, gdybym nie miała koleżanki - świruski na punkcie tej firmy. W stanach nigdy nie byłam, więc skąd niby miałabym znać jakąś lokalną markę?

Gość ona27938
co niedziela zakladam plaszcz firmy ABERCROMBIE aby przysiasc w nim do czynnosci obierania ziemniakow ktore po ugotowaniu w mundurkach i polaniu margaryną 'Codzienna"- 40% tluszczu podaje na odswietnie przybrany stół do ktorego zasiada moj mąż oraz sąsiad spod trójki po czym omawiamy codzienna sytuacje popytu i podazy na rynku przewtorow z brukselki

Gość ona27938
nie jest to firma lokalna;) w innych panstwach rowniez sa sklepy tej firmy, chodzby w niemczech!:D ciekawe czy na nia w polsce bedziemy musieli czekac rownie dlugo jak na starbucks

Gość SZAKULAKU
Hej, no nieźle oceniasz swoich znajomych:( Tylko to dla ciebie się liczy - czy znają jakąś odzieżową markę? A jak nie to prymityw? czyli zanim poleciałaś do Stanów też byłas prymityw?

Gość ona27938
nie uwazam ich za prymitywow czy napisalam tak gdziekolwiek? porpostu jest to jedna z moich ulubionych firm, i mam duzo ubran z niej, i jak ktos mi sie pyta skad to masz mimo ze jest znaczek, i jeszcze jak powiem ze z abercrombie to duzo osob mysli ze to jakas firma z placu haha

Gość fdge54t54hy
Ja mam do sprzedania bluzę Abercrombie ! oto link http://allegro.pl/show_item.php?item=1384137433 polecam:)super bluza i super się prezentuje.Dałem za nią ponad 170zł a okazyjnie sprzedam bo ciężko z kasą u mnie ostatnio i pozbywam się paru rzeczy po za tym mam jeszcze parę innych bluz tej uznanej marki.Polska jest 100 lat za murzynami także nie dziwię się że mało słychać o tej firmie.Ja swoje bluzy ściągam z USA bo taniej mnie to wychodzi.W USA kupiłem za 170zł a w Polsce musiałbym dać 250zł.

Gość siennie3
znam markę i uważam że mają zajebiste ciuchy!!! niestety nie stać mnie na bluzę za 200zł, nie wiem ile te bluzy w usa kosztują(pewnie ok 50-200)ale jak Amerykanin zarabia 2-2,5 tyś dolarów to dla niego kupić taka bluzę za 100-200dolarówto pikuś, a dla Polaka po przeliczeniu na złotówki 300zł to dużo

Hello, Jest mały sklep w Krakowie, który mam ubrania także tej firmy, sprowadzane z US, trzeba się wybrać na Kazimierz, ulica śmiesznie się nazywa Dajwór, nie pamiętam numeru, na przeciwko Muzeum... Pozdrawiam