Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flamaster81

wątek cycków

Polecane posty

Gość flamaster81

Lezymy w lozku. Tuz po seksie. Rozmawiamy. Zaczal cos o kolezance, poznalam ja na sylwestra, ma faceta. Mowi tak: "ta Marta co ma duze cycki ..." (nie patrzylam dokladnie, zreszta taka pulchna to moze i ma wieksze) Ja sie patrze na niego. Cos tam opowiada. Potem sie pomylil i powiedzial do mnie Marta. Fest. Znamy sie miesiac. Nie chodzi o ta dziewczyne. Chodzi o to ze mam problem bo on sie nie zastanawia co mowi. Przeprosil.

Gość flamaster81
Niewazne czy krótko. Ale co to za tekst z cyckami. Tak to moze do kolegi powiedziec.

Gość Piecho
Marta czy ty...pewnie żadna dla niego różnica

Gość flamaster81
Wychodzi na to ze zadna. Ale ten tekst z cyckami ... nie zdazylo mi sie zeby tak koles powiedzial przy mnie o innej cos ... a to swieza znajomosc i taki zonk

Gość Piecho
widocznie jej cycki zrobiły mu taką wiatę w głowie , ze nie wytrzymał i musiał się okreslić

Gość właśnie.
no koorwa !!! pierdolisz ,ze znacie sie krotko :D ale taki okres czasu waszej znajomosci nie przeszkodzil ci w pierdoleniu sie z nim :D te wasze gimgowna problemy:D

Gość flamaster81
Chyba w wieku 30 lat nie musze sie tlumaczyc po jakim czasie znajomosci uprawiam z kims seks. Zrobilo mi sie przykro i tyle.

Gość flamaster81
Ja tu przeciez nie zadaje zadnych pytan. Nie pytam Was co mam robic. Po prostu chcialam podzielic sie tym ze dostalam dzis takim tekstem w twarz. Nie jest mi do smiechu. Jest mi przykro i tyle.

Gość i co jeszcze?
może fotoreportaż ma Wam zapodać? :/