Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusiadzidziusia2727

sen 21-miesięczego dziecka

Polecane posty

mam coreczkę w wieku 21 miesięcy, od jakiegoś czasu nie chce spać w dzien mimio iż jest zmęczona, próbowałam już wielu sposobow, ale nic nie pomaga, mała za nic nie da się położyć a wieczorem pada o 19 i śpi do 8 rano, ydaje mi sie że potrzebuje jeszcze snu w dzień ale skoro nie chce to czy powinnam ją zmuszać

Gość matriz888
powinnaś się cieszyć,że spi tak długo od 19 do 8 rano zobacz ile czasu masz dla siebie i jak możesz się wyspać nie ucz jej spania w dzień nie potrzebuje skoro spi tak długo w nocy ciesz się i módl ,zeby tak zostało

Moja ma 14 miesiecy i juz od 2 nie sypia na polunie za to wlasnie pada zaraz po kapaniu przed 19 i wstaje o 9-10 rano .

jedynym problemem jest to, że jak mala idzie spać wieczorem to po godzinie się budzi troszkę płacze ale zasypia ładnie spowrotem, a jak śpi w dzień co zdarza się rzadko ostatnio to wydaje mi się że w nocy śpi spokojniej, ale zasypia dopiero ok 22 więc pewnie już nie potrzebuje tyle snu i sama przespana noc jej wystarcza

Gość moja ma 22 miesiace
i od kilku dni zauwzaylam, że spi dluzej bo nie do 6.00 tylko do 7.00 - 8.00 i potem zamiasdt o 12.00 idzie spac o 15,00 i wieczorem sa problemy za snem, bo zamiast spac o 20.00 to spi o 21.00 - sprobuj przesunac jej godziny drzemek.

Gość moja ma 22 miesiace
ale w tym wieku wystarczy 12-14h snu - wiec twoja ma dosc