Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię go bardzo ania84

Problem miłość wyjazd narzeczony

Polecane posty

Hej Słuchajcie pocieszcie mnie, jestem w strasznej depresji, odechciało mi się żyć :( Mam narzeczonego , wczoraj się dowiedziałam, że musimy wyjechać za granicę tzn , że on musi, więc ja również. Niedawno wróciliśmy do Polski, a tu znowu wyjazd. Jednak nie w tym problem. Nawet bym się cieszyła z tych wyjazdów, jednak jest mi strasznie smutno , bo nie będę widziała osoby , którą chyba kocham. Dzisiaj cały dzień siedzę i płaczę , życie nie daje mi żadnej radości. Nie wiem jak wyjść z tego dołka Pomóżcie!!!

Tego drugiego , którego chyba kocham :(

Gość kobieto jestes naiwna
no jak to po co? Dzifka rosnie nam nastepna na kafe.

Bo myślałam,że go kocham , teraz to już taki związek z rozsądku. dopóki nie poznałam drugiego, jednak nie mogę być z tym drugim , za duża różnica wieku.

Nie zdradzam swojego narzeczonego !

nalepiej zapomij o tym drugim, skoro i tak z nim nie mozesz byc. Choc nie rozumiem. jaka roznica wieku i kto jest starszy??? czasem ludzie przezywaja kryzysy. jestes tylko bardzo nie fair w stosunku do narzeczonego, powinnas wyjawic mu cala prawde niestety, inaczej wasz zwiazek bedzie bez sensu. a noz razem sie uporacie z tym??? a co Ty bys czula, gdyby osoba ktora kochasz i - de facto - z ktora jestes tak Cie oszukiwala???? odpoweidz sobie na to pytanie dziewczyno "z rozsadku".