Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca???

facet 27 lat

Polecane posty

Gość pytająca???

pomóżcie

Gość pytająca również
tez mam ten problem. podoba mi sie facet 27 lat :( chyba go kocham :(

Gość pytająca???
dziewczyny chodzi o to że moj facet ma 27 lat i nie ma amochodu ja mam 22 lata studiuje w krakowie a ten nie ma jak do mnie dojechac tylko jezdzi busami co mam myslec o takim kims ze jest niezaradny?

Gość pytająca również
ja tez mam 22 lata, ale ten moj, nie jest moim, a ma lat 27 :( czaicie to? bosze bosze co to bedzie? :(

Gość pytająca???
gupie jestescie, was o coś pytac to lepiej rzucic się do Wisły :(

pytająca??? gupie jestescie, was o coś pytac to lepiej rzucic się do Wisły nie radze, kry są i uderzysz sie w głowkę :D

Gość pytająca???
trollica wyzej to podszyw jest ;0 sądze ze jestes rozsądna i mi pomozesz ja mam 22 on 27 ja studiuje ciezki scisly kierunek a on mieszka w domu z rodzicami 4 rodzenstwa nie ma wyksztalcenia i jeszcze samochodu powinnam go rzucić?

Gość pytająca???
jestem studentką fizyki tehnicznej i matemmatyki stosowanej na politehnice, jestem wiec kims i nie chce ofermy bez samochodu, nawet malucha

Gość barbi :)
dziewczyno ogarnij się... jesteś z gościem mniemam że fajnym skoro z nim jesteś, tak jak również że się dogadujecie, że jest wam razem dobrze... a Ty zastanawiasz się czy go zostawić, bo nie ma samochodu?? pomyśl trochę, zaraz się okaże że nie ma 100tys na koncie w banku więc to kolejny powód żeby go rzucić.... na drugi raz pomyśl zanim coś powiesz, bo Twój materializm mnie rozwala :D

Gość notorno
jestes prawie doskonala

Gość pytająca???
barbi tu nie chodzi o 100 tys ale o zwykły samochód nie podszywac sie tam podemnie nawet za 2 tys i tyle nie oczekuje ze bedzie milionerem ale jak ja mam z nim zycie ukladac on ma 27 mowie ciagle o slubie chce sie zaręczyc jak mamy to zrobic jak widac ze to ja jestem zaradniejsza od niego bo ja samochod mam prawo jazdy pieniądze z zagranicy ....

Gość pytająca???
pracowalam zagranica 3 miesiace a jemu sie niechce dupy ruszyc z polski i woli pracowac na magazynie za tysiac zlotych czy naprawde jestem az taka materialista ?? prosze wypowiedzcie sie??/

Gość pytająca???
firanka zaslona dzieki za odzew .. wszyscy mnie tu gania za materializm a ciekawe jakie byscie byly gdyby was facet jezdzil do wad tramwajem on nawet prawo jazdy niema...to mi nie grozi bo ja prawo jazdy mam i samochod tez tylko was pytam czy mam sie o takie cos klocic z nim???