Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ututttr

PRACA SEMESTRALNA - jak pisać?

Polecane posty

Gość Oiuytrea
jeśli zaś chodzi o wnioski, to najlepiej napisać po jednym zdaniu streszczającym konkretne akapity rozwinięcia i powinno wystarczyć:)

Gość ututttr
a gdy daje się taki przypis(w nawiasie lub na dole pod kreska) to tylko do cytatow,tak? a jak to jest...biore tresc ksiazki i troche przemieniam czy przepisujecie czasem zywcem z ksiazek??

Gość ututttr
dziekuje za wszystkie odpowiedzi, bardzo dziekuje :)

Gość serena bler
cóż, to chyba zależy od wykładowcy, ja akurat jak miałam z takim sztywniakiem, to dawałam przypisy do każdego akapitu który nie był moim przemysleniem, i raczej przekształcałam wszystko, nie wiele przepisywałam na żywca z kolei jak miałam z facetem, dla którego zachowanie praw autroskich nie było tak istotne, to przypisy tylko tam gdzie cytaty przypominam sobie w tym momencie dwie poważne prace semstralne, z obu miałam 4,5 :)

Gość ututttr
kurcze...a z tymi wlasnymi przemysleniami... to maja one tam byc? czy raczej nie? chyba mam tlyko opeirac sie na ksiazkach... kurde, ja nie mam pojecia na co sobie u niego pozwolic... czyli przeksztalcalas, ale mimo wszystko dawalas gwiazdke i na dole przypis ??

Gość Oiuytrea
w pracy semestralnej powinnas posługiwac się własnymi słowami, chyba, że temat wymaga cytatów (ale Twój nie wymaga). Cytaty stosuje się w pracach licencjackich i magisterskich, które z zasady są dużo dłuższe.

Gość Oiuytrea
wiadomo, że włąsne przemyślenia wzbogacają pracę, ale aby je mieć, trzeba przeczytać kilka książek. Wiem z doświadczenia, że dobrze jak student przeczyta jedną książkę:/ więc lepiej ogranicz się do parafrazy i ew. własnego komentarza (czyli jakby streszczenia całej myśli) pod każdym akapitem.

Gość ghfghfh
Własne przemyślenia zaczyna pisać się w publikacjach doktorskich, a kontynuuje w habilitacyjnych i profesorskich. Na pierwszym roku piszesz to, co pisali inni. Nawet na magisterce opierasz się o to, co mówią specjaliści, a nie co Ty tam sobie w główce uroisz. Nie wiem jak dostałaś się na studia, skoro nie umiesz napisać prostej pracy zaliczeniowej, którą zżynasz z pięciu książek. Cóż... czego innego można spodziewać się na psychologii :P.

Gość 10zł/ A4 @@@ 10zł/ A4 @@@
Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam,

Gość 10zł/ A4 @@@ 10zł/ A4 @@@
Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam, Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam, Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam, Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam, Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam, Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam, Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam, Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam, Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam, Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam, Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam, Witam, Jestem studentką studiów podyplomowych, zajmuję się pisaniem prac licencjackich, magisterskich zaliczeniowych. Oferuję atrakcyjnie niskie ceny 10zł/A4 oraz krótki czas oczekiwania eduk2011@interia.pl GG. 20352343 Pozdrawiam,

Gość muffimuf
Taka praca to nic trudnego, w sieci jest wile gotowych szablonów takich praca, ew. są też strony jak http://edutalent.pl/prace-zaliczeniowe,132.html które oferują pomoc w pisaniu.