Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i samotnam

Tak mi smutno i źle

Polecane posty

Gość smutna i samotnam

Rozpadł sie moj 3,5 letni związek:( tak mi smutno proszę niech ktoś mnie pocieszy

kochana, takei rzeczy sie zdarzaja :) mam wiele kolezanek, ktorych dlugoletnied (6.7) zwiazki sie rozpadly. uwierz , stare poweidzenie ma w sobie wiele prawdy - CZAS LECZY RANY. musisz jednak sprobowac zyc na nowo, wychodzic, spotykac sie z ludzmi. :) nie na tym ejdnym swiat sie konczy. Pewnie czeka Cie cos cudownego, co wynagrodzi cierpienia. Glowa do gory :)

Cóż, będzie cięzko i nie ma co udawać że nie. Ale pocieszające jest że w końcu o tym zapomnisz, ale to potrwa....

Gość kitkabura
trzymaj sie czas leczy rany..nic na sile musi troche pobolec..tylko sie nie obwiniaj!!!

daje Ci gwarancje, ze wszystko sie ulozy, kochana :) przeszlam to sama, przeszlo wiele moich koelzanek. widocznie nei byl wart.

głowa do góry, wszystko sie jeszcze ułoży. Skoro sie rozstaliście wiodocznie nie był Ciebie wart i powinnaś sie cieszyć z tego, że juz z nim nie jesteś. Teraz może być Ci trudno to pojąc ale taka jest prawda.Czas goi rany.

Gość Porzucona w Mikołajki
mój związek też się rozpadł miesiąc temu... tzn to on mnie zostawił, strasznie cierpię więc wiem co czujesz...mam nadzieje ze u mnie jak i u ciebie oraz u innych porzuconych kobiet wszystko się jeszcze ułozy