Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa

gloscnosc seksu a wielkosc penisa ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ?

Polecane posty

czy jak penis jest maly to w pozycji od tylu albo kobieta na gorze a facet ja posuwajacy od dolu, to wowczas jest glosniej ? a jak penis jest duzy to nie ma tych odglosow ?

Gość jaktozrobic
ale chodzi ci o jęczenie, stękanie czy klaskanie jajami? :D

bo chodzi dokladnie jak ja jestem na gorze a on mi go od dolu wsadza do buzi, albo jak w pozycji od tylu ja go biore sama, tzn klecze za jego posladkami, podwijam mu trabke az pod same jaja i wysysam i wysysam wwiercajac sie swoim nosem w jego kakao mrrrau az do utraty tchu :) wiec moje pytanie polegalo na tym ktora wersja jest bardziej glosna, no co tak... jak w tej pierwszej pozycji to on ma wieksze pole do popisu, moze porusza biodrami i mnie moze az gardlo bolec, poza tym moze sam wydawac jakies dziwne i niezbyt przyjemne dzwieki nie? a jak w tej drugiej pozycji to ja kontroluje glebokosc wessania jego fujarki a poza tym os w odbycie blokuje te inne wspomniane przeze mnie dzwieki i wciagam wtedy nosem jego cudowne baczki kotre tak mnie podniecaja jak malo co, uwielbiam wsadzac mu nosek do dziurki :) a potem jezyczek i nim tam wiercic ale strasznie nie lubie jak on mnie dotyka albo lize czy caluje to jest obrzydliwe :o bo kto to slyszal zeby kobiecie dawac przyjemnosc, kobieta ma czerpac z tego tylko bol i upokorzenia, musi byc niewolnica mezczyzny o! a wy jak myslicie? jak penis jest duzy to nie ma tych odglosow ?

Gość tratatam
przypuszczam, że chodzi o tzw. chlupanko przy posuwanku :D więc jeśli chlupie to: 1. Penis jest faktycznie za mały 2. Penis jest w porządku a ty jesteś rozjebana :classic_cool: