Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajka bójka i brawurka 20

Jestem beznadziejnie zakochana w fikcyjnej postaci :(

Polecane posty

Kocham Leszka z serialu Daleko od szosy :O Potrafię kilka razy w ciągu roku obejrzeć cały serial (7 odcinków), a ulubione momenty o wiele więcej razy. On miał taką piękna twarz i wnętrze, wykształcił się, i tak kochał tą Anię. Mieli potem problemy ale wyszli z tego i na pewno żyli długo i szczęśliwie razem ze swoim dzieckiem. Jeszcze nie znałam faceta o tak sympatycznej i ciepłej buźce, uśmiechu. Uwielbiam ten film, uwielbiam jego. To takie beznadziejne ;/ Ten aktor jest już stary, ale lubię tego aktora.A jak on umrze to przeżyję szok. Taki wspaniały człowiek. Ale kreacja jaką stworzył... Ja też bym chciała się zakochać w kimś takim, na wsi, żeby było beztrosko, na wakacjach. Leszek jest piękny...

Gość a ja bym z takim
zeby bylo beztrosko? co Ty mowisz, rpzeciez Leszek mial ciezkie zycie...a pozniej juz w malzenstwie to dopiero mieli ciezko...najp[ierw tesciowa go nie akceptowala i czy go kiedykolwiek zakceptowala to nie wiemy, miszkali z dzieckie w jednym pokoju na poddaszu to nawet kawalerka nie byal...ciezko rpacowal, uczyl sie...mieli duzo problemow, dziecko chorowala i ania tez rpzez to miala problemy w pracy...on byl uczciwy i tez mial rpzez to problemy w rpacy jak nie chcial podpisywac, ze samochody sa ok gdy nie byly...a Ty piszesz o beztroskim zyciu...ja bym takiego ciezkiego zycia nie chciala miec...choiaz ich mlosc byla piekna, fajna..poza tym czy nie byloby Ci glupio gdybys siedziala ze znajomymi a Twoj chlopak by mowil, ze slyszal ze na francuzow mowia zabojady podobno na calym swiecie...bo czytal o tym w prasie, albo ze pieskie zycie to film o psach...no ale ogolnie byl madry nie jego wina, ze wychowal sie w niewyksztalconej rodzinie...postac byla z niego fajna ale czy to jakis ideal wart takiego zakochania sie w nim to nie wiem...ja nie ejstem w nim zakochana a ogladam wsyztskie odcinki wiecej niz 7 razy w roku ;p

Gość xeifu48tutd
ładnuy był fakt, też lubię taką urodę ale zobacz jak sie zestarzał wygląda jak stary dziad

no to co, ja też bym była wtedy stara, ale poza tym urok pozostaje ten sam. Owszem, mieli ciężko ale gdy się poznali na wakacjach to było beztrosko. Poza tym pod koniec rzucili wszystko i mięli wyjechać do innego miasta układać życie. Myślę że im się udało. Na samym końcu się pogodzili, po tej kłótni i wierzę że dali radę i wyszli z problemów. Ja lubię taką urodę, on jest taki słodki. Nie wiem jak to ująć, bo seksownych też lubię. Ale on w sobie ma wszystko. Piękna twarz, jak anioł.

Gość a ja ! a ja!!!!
kocham damon'a z pamiętników ❤️❤️❤️