Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi źle....

Dlaczego zdrada tak boli?Nie mogę dojść do siebie

Polecane posty

Gość tak mi źle....

Olewam totalnie wszystko zamykam się w domu. Mój facet był taki spokojny cichy nieśmiały wszyscy mówili że wierny że oddany że gdzie by tam on zdradzał ... Zdradzał mnie z koleżanką z biura starszą ode mnie Ona mężatka uwodziła go on wcale się nie opierał mam dosyć niech ktoś coś poradzi

Gość jerrry
na trochę ci minie ... albo nastapi eskalacja :D

Gość ASXVBGHMJK,.
moj tez taki cichy i niesmialy i sam by nigdy nie zrobil pierwszego kroku i nie zaciagnalby do lozka innej kobiety, ba nawet by nie pocalowal. ale boje sie ze trafi na taka sucz ktora bedzie prowokowac i sama przystapi do dzialania:O

nie wiem jak boli zdrada ale wiem jak boli rozstac sie mimo tego ze nadal go kocham. to tak boli holernie... tez nie umiem sobie z tym poradzic ale musialam zerwac bo on juz do mnie zadnego uczucia nie mial.

mówisz? czyli jednym słowem zwiąże i zgwałci?

Gość Ameliaaaaaa
ehehe no tak oni tacy cisi , niesmiali, nawet by nie spojrzeli na inną .. to one, te inne , są winne , bo ich uwiodły, zmusiły, przystawiły pistolet do skroni ..... i oni musieli echhh ;) ... mozecie w to wierzyc jak wam z tym lepiej, ale to fikcja ;)

Gość autorko nie możesz
olewać wszystkiego i zamykać się w domu, bo potem będziesz żałowała że przez tego pacana spieprzyłaś wiele spraw.. wiem, że to cholernie boli i bardzo cierpisz :( z czasem będzie lepiej.. odchorujesz to i mam nadzieję, że nie będziesz olewać dalej wszystkiego itd. chłopak nie jest tego wart.

Gość naatalkaaa
A ja nie rozumiem, tzn. rozumiem, że to boli, ale tylko w pierwszym momencie, ja potem czułam tylko złość i jakbym dziś gnoja spotkała, to bym odwróciła głowę i poszła w swoją stronę. Serio nie wiem nad kim tu płakać.