Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlajakcholera

zatwardzenie:/

Polecane posty

Gość zlajakcholera

od 3 dni nie mogę się wypróżnić,dzisiaj rano znowu problem... mam senes, zastanawiam się kiedy zacznie działać jak zaparzę go i wypiję teraz??ile godzin musi upłynąć??

Gość zlajakcholera
podbijam

Gość Euklides
Masz faceta? Może przeczyści twojego anusa?

Gość zlajakcholera
mam faceta, ale ic mi nie będzie czyścił

Gość podeobbb
z tego co pamiętam działa po 6 godzinach, na mnie działa różnie - raz po np. 2 godzinach od wypicia a raz dopiero po kilkunastu nie polecam jednak tej metody, można stosować doraźnie tylko

Gość wiec wiecc
musisz zatroszczyć się o siebie zacznij jeść COLON C, pić dużo płynów błonnika mi syrop lactulosum zmiekcztł kupę, pije 1 łyżke rano

Gość z naturalnych srodkow
Na mnie bardzo dobrze dziala zaparzone siemie lniane. Wlasciwie to je gotuje. 1 lyzka stolowa zalana szklanka lub dwiema wody. Gotuje na malym ogniu okolo 10-15 min. Miksuje wszystko i wypijam. jezeli nie lubisz siemienia to mozesz poslodzic lub dodac soku. Mozna tez zmielic siemie w mlynku do kawy i zalac goraca woda. Obydwa sposoby dzialaja dobrze. Dzialanie odczujesz po okolo 12 godzinach. Nie kupuj juz zmielonego siemienia lo nie ma zadnych wartosci. Od zmielenia trzeba spozyc w ciagu 15 min. Ponoc tez bardzo dobrze dzialaja nasiona z babki plesznika. Maja podobne dzialanie do siemienia. Ale babki nie stosowalam, bo dziala na mnie siemie. I trzeba pic przy tym szklanke wody, zeby siemie nie zbilo sie w twarda mase w jelitach. Bo wtedy bedzie odwrotny efekt. Sprobuj.