Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagagrd

Co jeśli straciłam jedną z tabletek z opakowania???

Polecane posty

Gość dagagrd

Witam! Jeśli chodzi o tabletki to jestem nowicjuszką... Wczoraj wziełam kolejną tabletkę tak jak zawsze, ale ponieważ mam zatrucie pokarmowe wydaje mi się że po jakiś 2h zwróciłam ja i nie bardzo wiem co teraz??? Czy ktoś mnie może poratować???

Gość uwierz - po to sa ulotki!!
najbardziej poratuje Cię ulotka dołączona do Twoich tabletek!!!

Gość dagagrd
hmmm... moja ulotka nie bardzo coś mówi na temat tego co zrobić jeśli się straciło tabletke. Jest tylko informacje co zrobić jeśli spóźniło się ją wziąść do 12h i po 12h i zależy w którym tygodniu. Dlatego nie wiem co dalej.... Jakieś inne sugestie???

Gość Inna PM
Powinnaś wziąć druga zaraz po tym .

Gość uwierz - po to sa ulotki
więc tak: 1. nie wiemy jakie bierzesz tabletki - są jednofazowe i dwufazowe - a to różnica 2. nie wiemy w jakim dniu cyklu jesteś więc jak mamy Ci pomóc?????

Gość dagagrd
Tabletki jednofazowe, drugi tydzien przyjmowania

Gość moje dwuskladnikowe jednofazow
w ulotce maja jak byk postepowanie w razie wymiotow lub biegunki... Jezeli nastapi to ponizej 4 godzin od przyjecia pigulki istnieje mozliwosc, ze nie zdazyla sie wchlonac cala, wiec nalezy przyjac zaraz kolejna...

Gość moje dwuskladnikowe jednofazow
tyle, ze w moich, w kazdej jest taka sama porcja hormonow. Przejrzyj jeszcze raz swoja ulotke dokladnie. Musi byc cos o wymiotach lub biegunce... Jakie bierzesz pigulki?

Gość naatalkaaa
Musisz połknąć kolejną. bo inaczej stracisz zabezpieczenie. Zawsze jak zapomnisz tabletke, zwymiotujesz, czy będzie biegunka to zasada jest, żeby wziąć drugiego tabsa, w 3cim tygodniu ewentualnie ewentualnie pominiętą potraktować jako pierwszy dzień przerwy.