Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rabbitt...

Co dziś gotujecie na obiad? Podrzućcie jakiś pomysł.

Polecane posty

Gość Rabbitt...

...

Gość drelichowa skarbonka
dzika w sosie framfulowym w polewie z gryndusa

Gość frykadelek
placki ziemniaczane i sos tatarski

Gość pewnie to corka kogos
zapiekanke z miesa mielonego z cebula i czosnkiem i sosem pomidorowym i makaronem :D ser zolty na gore i na pierwsza warstwe zapiekanki mniam :D

Gość ah te chłooopyyyy
oo placki ziemniaczane z sosem tatarskim, robiliscie mi smaka nigdy nie łączyłam tego a robisz sama sos tatarski? czy kupujesz? ja chyba spagetti bolognese

Gość lalalalalalalalalllll
pierogi z kapusta i grzybami mniam

a bardzo pyszne i proste danie z maki ziemniaczanej jajka ok 1/3 kubka wody swiezo startego imbiru odrobimy soli sosu sojowego i 2 zabkow czosnku przecisnietych przez praske robie ciasto. piersi kutaka kroje w kostke i wsadzam do ciasta mieszam na godz dwie do lodowki. potem smazyc w glebokim oleju na zloty kolor. Podawac pokropione sokiem ze swiezo wycisnietej cytryny i delikatnie posolone. :D rewelka jest pyszota po prostu :) takie kawalki maczamy w sosie sojowym majonezie sosie pikantnym sosie czosnkowym sosoie slodko kwasnym do tego jest idealny ryz ziolowo-pikantny

Gość To moje ulubiona potrawka
Ugotuj kaszę kus kus (właściwie ugotuj to złe słowo;)) . Podsmażasz pokrojony w kostkę filet z kurczaka i dodajesz do niego sporo przyprawy (ja polecam przyprawę do kurczaka z Biedronki). Podsmażasz cebulę. Wszystko razem mieszasz i trzymasz na patelni jeszcze chwilkę. Świetne z sałatka grecką,ale może być jakakolwiek

Gość To moje ulubiona potrawka
Kaciaa Jadam to o czym napsiałaś ale w wersji bez sosu sojowego. Pychota

z sosem jest the best a do ryzu polecam dac garam masala szczypte czombru i troszke chili mniami straszne toto jest a do tego ciasta do kuraka daj sosou sojowego zaufaj mi :D bedzie jeszcze lepsze :)

Zgłodniałam. Ja mam ochotę dzisiaj na mięso mielone z sosem i kus kusem

rosol pyszny ja gotuje bez tych bulionetek weget itp ;) rosol uwielbiam goracy z kluseczkami mnia mniam

ramsaya? brzmi ciekawie co to?

Gość aghatka trzecia
Ja właśnie smażę mężusiowi szczupaczka

Gordon ramsay ten slynny kucharz co ma wlasne knajpy i prowadzi program Piekielna Kuchnia Kuchenne koszmary i Ku jak kucharz uwielbiam Go rewelacyjnie gotuje i jest super ;)

a ja bym zjadla tak najchetniej swiezutkiego usmazonego pstraga z maslem czosnkowym i zapiekanymi ziemniaczkami :D mniam kucze slinka mi poleciala Ł=

widzę, że ludzie przestrzegają nie jedzenia mięsa w piątek, szczególnie w pierwszy piątek miesiąca. Gratuluje

kicia napisz prosze dokladniejsze proporcjie skladnikow do tego ciasta do kury, bo jestem pewnA, ŻE COŚ ZEPSUJĘ...AHA I NIE MAM IMBIRU, MOZE BYC Z TOREBKI?

Mortadella alez dziekujemy :) nie przestrzegam a czemu to wylacznie moja sprawa :D