Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rabbitt...

Co dziś gotujecie na obiad? Podrzućcie jakiś pomysł.

Polecane posty

very lucky star powiem Ci szcerze ja zawsze daje na oko :) oczywiscie ze imbir moze byc z torebki ale przyznam szczerze ze swiezy lepszy :) na pewno nic nie zepsujesz ciasto powinno byc troszke bardziej rzadkie od nalesnikowego :) dokladnie rozbij widelcem zeby grudek nie bylo dasz rade ;) na pewno :)

Gość szaro buro i ponuro
a u mnie gotowane pulpety (zmielone mieso z kurczaka, troche z lopatki, warzywa) , ryż i sałata lodowa doprawiona oliwa z oliwek

rozmrożę pyzy z mięsem mam dzisiaj gości i wczoraj przygotowywalam część rzeczy na kolację, ciasto piekłam i zupełnie zapomniałam o dzisiejszym obiedzie... dobrze, że mam te pyzy w zamrażalniku :)

ja lubie pyzy\ ale w kraju w którym mieszkam nie ma uwielbiam w ogóle gotować i świetnie mi to wychodzi aczkolwiek raz na dwa miesiące lubiłam zjesc sobie kluski z mięsem z mrozonki, albo pulpety z pudliszek ze słoika ale u mnie nie ma tak dobrych ehh :(

oj ja tez uwielbiam gotowac i tez nie chwalac sie swietnie minelam sie chyba z powolaniem :D ja uwielbiam pyzy mojej babci bezmiesne co prawda ale ze skwareczkami mniam mniam chyba dzis sie do babci usmiechne zeby na jutro zrobila bo takich pyzow jakie robi moja babunia nigdy nie jadlyscie ;)

moja babcia robi najlepsze pierogi na świecie i pączki mniammm ale nie zrobi mi, za daleko mieszka :P :D

a moja wredna babka miala dwie lewe ręce do gotowania do pieczenia zresztą też piekla tylko twardego jak kamień keksa ze skorkami pomarańczowymi, ktorych nie cierpię do tej pory

oj to ewa nie zazdroszcze obie moje babcie gotuja swietnie a szarlota z cynamonem jablkami i odrobina swiezych pomaranczy to mistrzostwo swiata nie do pobicia podobnie sernik keks oj.... slinotoku dostalam ja piec tak sobie najlepiej mi sie udaje babka piaskowa szarlotka i murzynek ;)

pierogi mojej babci z kapusta i opienkami ida na tony pare miechow temu zrobila ponad 200 sztuk poszlo w dwa dni na mnie i moje kochanie odsmazane na maselku oj pyszotka