Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koczeeeeeek

czy zostałybyscie na noc u chlopaka ktory nie mieszka sam?

Polecane posty

Gość koczeeeeeek

czy czulybyscie sie skrepowane?

Gość kot13
oczywiście , że tak. To wyjątkowy brak klasy byłby.

Gość pffffffffff
nie mieszka sam- czyli mieszka z kim? z rodzicam??? kolegami??? obcymi wspołlokatorami??

Gość koczeeeeeek
chodzi mi o czlonkow rodziny

Gość pffffffffff
jesli czlonkowie rodziny to rodzice, to nie. nie zostalabym bo to zenujace dla wszystkich. jesli mieszka natomiast tylko z rodzenstwem, to nie widze problemu. mialam taka sytuacje kiedys.. do domu mojego ówczesnego narzeczonego z jakiegos powodu wprowadzili sie na troche dwaj mlodsi bracia.. w zupelnosci nie mialam zamiaru zmieniac naszego trybu funkcjonowania, bo sie pojawili wspollokatorzy;]

Gość innaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale to co innego jak sie mieszka np bracmi od urodzenia a co innego jak sie wprowadzaja na chwile, tak mi sie wydaje mnie by to krepowalo

Gość naatalkaaa
Nie i nie chodzi o skrępowanie, to po prostu jest nie na miejscu zachowanie.

Gość innaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
teraz malo ktora dziewczyna tak mysli:O

Gość pffffffffff
pytanie tez z jakiego powodu ten nocleg:) duza odległosc miedzy waszymi domami? brak transportu po imprezie? czy tak po prostu zeby sie "poprzytulac"?? Jesli to jakas nadzwyczajna sytuacja, to nie robilabym z ztego tragedii, ale jesli nie ma zadnego wyraznego powodu prócz checi blisksci to juz sprawa wyglada inaczej i rzeczywiscie jest nie na miejscu.

Gość nieeeee nieeeeee
nieeeeeeee

Gość Pole_mintenak_____
Rowniez uwazam ze jest to nie na miejscu i mamy w zwiazku duzy zgrzyt. Moj chlopak (dorosly facet) uwaza ze to zaden problem, stroi fochy ze u ex zostawalam na noc (mieszkal sam!) a u niego nie chce, ze nie wyobraza sobie zwiazku zebysmy sie spotykali po kilka godzin i potem do domu i ani razu nie zostane na weekend (dzieli nas jakies 40 minut drogi), ja mu tlumacze ze to krepujace, nawet z jego rodzicami nigdy dluzej nie rozmawialam tylko dzien dobry i jedna grzecznosciowa wymiana zdan, jestem dla nich obca osoba jakby nie bylo chociaz jestesmy razem prawie rok. A rano jak gdyby nigdy nic isc sobie do kibelka spotykajac jego tate w pizamie? Nie, to nie dla mnie. Moj facet nie widzi zadnego problemu, jego poprzednie dziewczyny zostawaly u niego na noc. Wiec rodzice na pewno przyzwyczajeni... Ale mimo wszystko nie zostane. Wyjatkiem byloby gdybysmy byli na imprezie w jego miescie i wrocili w nocy czy nad ranem i poszli do niego potem. Myslalam ze to mnie rodzice tak surowo wychowali (zawsze mi wpajali ze to nie wypada) ale widze ze nie jestem wyjatkiem i inne dziewczyny mysla tak samo:)

Gość Pole_mintenak_____
Jeszcze inna sytuacja gdyby chlopak mieszkal w domku jednorodzinnym (pokoj na innym pietrze itd), mysle ze wtedy zostalabym ale tak, w malym mieszkaniu to absolutnie

Ja zostaję, ten mój mieszka z mamą, a ja tak za tą kobietą przepadam, że czasami potrafię to z nią rozmawiać do później nocy. Ponadto w związku z tym, że mój chłopak nie ma już ojca, nie chcemy zostawiać jego mamy samej na domku (wiadomo, i napalić trzeba i chodniki odśnieżyć i opłacić rachunki). Niedługo się wprowadzam, więc wiem, że mogę tam zostawać i jestem akceptowana. Jednak gdybym była w takiej sytuacji jak autorka - tj. z rodzicami swojego chłopaka byłabym zaledwie na dzień dobry, to myślę, że nie zostawałabym.

każda pisze nie,nie ,nie ,nie a i tak dziwnym trafem 90% z was sie bzyka z kolesiami w pokoju jak rodzice za ścianą są :D

Gość aaaaalibabka
no wlasnie regres