Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halszczka

Miłość, sex i orgazm

Polecane posty

Gość halszczka

Po długim namyśle postanowiłam się WAM zwierzyć.Mam 47 lat, od 27 jestem mężatką, mam 3 dzieci i kocham męża. Więc zapytacie w czym problem? Nigdy nie miałam orgazmu, a sex nie sprawia mi żadnej przyjemności. Wręcz nienawidzę się kochać z mężem (nigdy nie kochałam się z innym ). Na początku myślałam,że to tak ma być ( nikt mnie nie uświadomił ) spełniałam tzw. obowiązek małżeński. Mąż oczywiście o tym nie wie, bo nie chcę mu sprawiać przykrości - udaję jak mogę. Czy jestem wredna? Nie mam już nadzieji by w moim wieku coś się miało zmienić, ale chciałabym wiedzieć czy sa jeszcze takie osoby jak jak?

Gość fdcxfgfc
skoro wytrzymałaś 27 lat udając orgazm to przecierp jeszcze kilka lat. już jesteś stara więc niedługo nie będziecie się już grzmocić, mąż też zaniemoże. Nie łam się. poza tym nigdy nie mogłam tego zrozumieć, po co udawać i cierpieć, a przy tym z faceta robić balona??? Nie lepiej powiedzieć od razu? Maż zacznie moze się bardziej starać, a jak nie to przestać się kochac i nie musieć się do niczego zmuszać. Nie każdy meżczyzna zaraz musi sobie znaleźć inną kobietę - jak Cię szanuje to nie znajdzie. A jak nie szanuje to tym bardziej nie jest mnie wart. To tyle w tym temacie.

Gość Firankla
Radziłabym Ci powaznie porozmawiac ze swoim mężem, dlaczego tak go okłamujesz? Kobieto masz już tyle lat a zachowujesz się jak jakaś nastolatka... ehh szczera rozmowa - na pewno zrozumie.

Bardzo wazna jest gra wstepna moze dla faceta mniej ale dla kobiety wrecz obowiazkowa. Moze sama zmien cos w waszym pozyciu nie wiem np sexowna bielizna czy wspolna kapiel. Na poczatek powinnas pogadac z mezem szczera rozmowa jest podstawa w malzenstwie.....