Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie logować

Włosy -proszę o radę

Polecane posty

Mam cienkie i proste jak drut włosy, ciężko jest je jakoś ułożyć, zakręcić bo po chwili są proste. Niedługo wybieram się do fryzjera i chciałabym je ściąć żeby jakoś wyglądały. Obecnie mam włosy za ramiona, wszystkie równo ścięte. Podoba mi się ta fryzura : http://bi.gazeta.pl/im/3/8195/z8195153X,Nowy-zapach-Beyonce.jpg Tylko nie wiem jak to będzie wyglądać na cienkich włosach. Będę wdzięczna jeśli mi doradzicie. :)

moja fryzjerka mowi ze mam dużo włosów ale cienkie, mogę całe włosy upiąć dosłownie kilkoma wsuwkami

Gość just4fun
no to jeszcze nie jest tak zle, ja nie mam wlosow :) i problem mam, ze tak powiem, z glowy ;)

up

Gość ja tez mam wlasnie takie
wygladaja na grube jak naloze żel i podkrece suszarka, ale jak dotkne to niestety jest ich troche:( i sama tez nie wiem jak je sciac, tez mam do ramion ale grzywke do ucha ,zapuszczam bo chce miec wszystkie rowne, nie wiem czy dobrze

Gość niezalogowana furgonetka
a ja całe upuianm 1 wsuwką:p

nie oczekuję takie efektu, zastanawiam się jak takie cięcie wyglądałoby na moich cienkich włosach

więc efekt może być oklepany i to dosłownie. Włosy cienkie zazwyczaj są oklapnięte, przylizane a kiedy będą długie i tej samej długości (nie mówie o wycieniowanym przodzie) to nie będziesz wyglądała fajnie. Zresztą musiałabym zobaczyć Twoje włosy bo może są lekkie czy puszyste... trudno ocenić jak bbędziesz wyglądała w takich włosach nie widząc ich.

Gość ljiouiol
ja mam za to grube i wełniaste :/ pamiętam jak po ślubie i weselu, chciałam rozpuścić włosy z koka naliczyłam UWAGA 72 wsówki :/

Gość dexter 20111
ja mam bardzo cienkie wlosy, ale krecone - to dopiero wyglada zalosnie :P nosze ciagle w koku - wydaje sie ich wtedy wiecej

Witam serdecznie, Dobrym rozwiązaniem dla niektórych osób mogą okazać się nowoczesne uzupełnienia włosów. Zapraszam wszystkie Panie, które zainteresowane są takim sposobem . Nowe technologie zapewniają bardzo naturalny wygląd, włosy nosi się 24/dobę, można je wysoko upinać, kręcić, czesać w każdą stronę. W razie pytań lub chęci obejrzenia naszych zdjęć i materiałów proszę pisać na adres: sylvie2@onet.eu secrethair4u@onet.eu NR TEL. 663-052-323 http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=7474 864 POZDRAWIAM ----------------------------------- SECRET HAIR 4 U