Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgarnelaby same 10

Mam sie odezwac pierwsza?

Polecane posty

Gość Zgarnelaby same 10

na spotkaniu ze znajomymi poznalam faceta... nie gadalismy ze soba duzo, ale jak wracalismy okazalo sie ze jedzie w ta sama strone, potem odprowadzil mnie pod klatke mimo, ze mieszkal w druga strone, potem w sumie jeszcze dobre 2h stalismy i gadalismy... wymienilismy sie numerami (on poprosil) a teraz juz 3 dzien sie nie odzywa. Powinnam odezwac sie pierwsza, czy raczej olac?

Gość hehe :D
poczekaj jeszcze kilka dni, jak sie nie odezwie to olej.

Gość ahaaaaaaa
ja bym poczekala az sam sie odezwie.. jak juz od poczatku to Ty ciagle bedziesz zabiegac to co bedzie dalej.. jak bedzie mu zalezalo i bedzie zainteresowany to sie odezwie napewno.

Gość kozibonk.......
odezwij sie,a co ci zalezy?

Gość Zgarnelaby same 10
bo ja jakos jestem wychowana w przeswiadczeniu, ze to facet sie powinien o kobiete starac i niebardzo widzi mi sie odzywac. Ale z drugiej strony koles byl fajny

Gość Lux deLux
A ja uważam, że powinnaś odezwać się pierwsza... To tak na prawdę nie ma większego znaczenia, może ten mężczyzna jest odrobinę nieśmiały nie chce się narzucać i sam teraz siedzi i zastanawia sie czy nie będzie za wcześnie jęsli się odezwie... A poza tym jakie to ma znaczenie, dziewczyno, jeżeli ten człowiek Ci się podoba to napisz co u niego ze miło Ci się z nim rozmawiało tyle po prostu na pewno coś wymyślisz a jemu pewnie zrobi się miło... Jeśli nie będzie chciał kontynuować to po prostu to napisze albo nie odpisze nic...a Ty co masz do stracenia?? NIC!! pEWNIE MYŚLISZE ZE JAK NAPISZESZ PIERWSZA TO ON SIOBIE COŚ POMYŚLI, ŻE SIĘ NARZUCASZ, CZY COS W TYM STYLU... bzdura! BĘDZIE MU MIŁO . Pisz nie masz nic do stracenia przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz... Napisz mu coś miłego i szybko się odezwij czy odpisał... i nie martw sie ;)

Gość Zgarnelaby same 10
Tak uwazasz..? no wlasnie nie chce, zeby pomyslal, ze sie narzucam, jestem zdesperowana czy cos... albo tak jak ktos wyzej napisal, ze jak bede od poczatku ja za nim latac to bedzie lipa.. :/ a w sumie to on pierwszy wzial ten numer, on zaproponowal, ze mnie odprowadzi i gadalo sie naprawde fajnie i zabawnie..

Gość Zgarnelaby same 10
up

Gość Lux deLux
Autorko no i jak w końcu sparawa? bo ciekawi mnie ? co sie wydarzylo? tylko nie mów ze nie napisałas i nic .... ;/