Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jednaaaa5

Ciężko mi na sercu dziś...:(

Polecane posty

Gość Taka jednaaaa5

Mam dwie przyjaciółki, obie piękne, rozchwytywane przez chłopaków, pewne siebie, sympatyczne... Tylko ja do nich nie pasuje-jestem nie ładna i nie mam powodzenia... I lubię z nimi gadac ale często jest tak że zwierzają mi się z problemów sercowych np że dwoch albo więcej chłopaków je podrywa i nie widzą którego wybrać... Przed chwilą wyszła ode mnie jedna z nich i teraz siedze i płacze... Cieszę się bardzo że obie sa zwykle szczęśliwe, gdy potrzebują pogadać o czymś to służę radą jak mogę... I one tez mi pomagają często. Ale dziś juz mnie to słuchanie o chłopakach chyba przerosło:-( po prostu dosięgnął mnie mega dół, bo mnie nikt nawet nigdy o głupi nr tel nie poprosił a mam juz prawie 18 lat...:-/ :-( ciężko mi jakoś :-(

Gość uiuooiuiuouo
18 lat to jeszcze młodziutka jesteś. jeszcze dziecko w połowie

Gość Taka jednaaaa5
18... No niby to nie dużo ale na tą samotność i smutek ciężko jest cos poradzić... I to poczucie że nawet jedna osoba mną się nie zainteresowała podczas gdy koleżanki mają tłumy wielbicieli... Na co dzień jestem raczej optymistka ale dziś mam dola... :-(

Gość Taka jednaaaa5
To uczucie jest okropne, nie zycze go nikomu...

ales ja pocieszyla. 18 to juz powinna miec przynajmniej od kilku lat jakis adoratorow. Ja mysle, ze powinas pogadac z tymi kolezankamai teraz o SOBIE. Moze doradza Ci cos fajneo? Moze pujdziecie razem gdzies do pubu? Napewno i Ty spotjasz kogos. Moze kilku fajnych gosci dosiadzie sie do Waszego stoliku? Albo idzcie na kregle lub bilarda, tam latwo mozna kogos "upolowac"

Gość anooo
Spokojnie...powiem tak, że niektórzy tak mają, może obcesowo, ale szczerze, ja też tak miałam...niby wszyscy mówili, że ładna, zgrabna, mądra, ale właściwie do 2 roku studiów, to żaden facet nawet mnie nie próbowała zaprosić na kawę...nawet nie chodziło mi o stałego faceta, ale ja byłam dla facetów przezroczysta, nic się nie działo w tej materii, owszem stawiałam wtedy głównie na naukę...ale nie martw się to się zmieni, ja pod względem uczuciowym dojrzałam dośc późno, dopiero w połowie studiów, nabrałam pewności siebie i nagle faceci zaczeli się zjawiać ;)

Gość Taka jednaaaa5
Tylko że tu jest właśnie problem... Mieszkam na takim zadupiu że najbliższy pub jest 25km stąd... One mieszkają w mieście ja na wsi, w dodatku komunikacja miejska prawie tutaj nie jeździ... A Ano- dziękuję za słowa pocieszenia...

Gość daj spokoj dziewczyno
w tym wieku to inaczej sie patrzy na atrakcyjnosc, moze nie masz buzi klasycznie ladnej, ale z wiekiem gust sie zmienia, zobaczysz a z niejednego kaczatka wyrosl piekny labedz

Gość daj spokoj dziewczyno
poza tym dokladnie, jak masz sie niby czuc, skoro to tobie sie wyzalaja, ty bierzesz ich problemy do swoich dodatkowo? sprobuj raz ty sie im wygadac z tego co ci lezy na sercu

Gość Taka jednaaaa5
Ja im tez sie żale, tylko że z tego tematu to raczej juz nie tak dużo a jak cos powiem to mówią żebym się nie martwiła że i na mnie przyjdzie kiedyś czas. I tyle. No bo co innego mają powiedzieć?

Gość Takaaa jednak
Oprócz ano nikt juz tak nie miał...?

Gość Takaaa jednak
Eh...

Gość Takaaaa jedna
ale takie zapytanie spowodowane współczuciem/litością choć pewnie z dobrych chęci to jednak zupełnie cos innego. Heh ale i tak mnie rozsmieszyłes pomysłem. ;) dziękuję bo śmiechu dziś jak na lekarstwo.

Gość lalalkalaka
Fakt, na zadupiu trudno kogos poznać... Ale może pójdziesz na studia i będziesz mieszka w jakims dużym mieście i pojawi się mnóstwo okazji na poznanie kogoś ciekawego. Dlaczego uważasz, że jesteś nieładna? Chodzi tylko o rysy twarzy czy też o dbałość o siebie, o fryzure, strój, makijaż? Może poeksperymentuj z wyglądem, podpatrz koleżanki i je naśladuj.

Gość popill
Dziewczyno nie łam się, ja swoją miłosc poznałam mając 30 lat !! Masz jeszcze wiele czasu żeby również ją znaleźć :) Na początek proponuję rejestrację na portalach randkowych, fajnych kolesi tam nie brakuje ;)

mi sie przypomina jak moje kolezanki wyrywaly chlopakow, a ja siedzialam z ksiazkami, plakalam prawie ze nikt mnie nie podrywa, a potem stalo sie cos... w wieku 18, 5 roku u mnie w domu wszystkie baby ladnieja- moje 3 siostry sie zmienily z pasztetow w atrakcyjne dziewczyny, wiec i ja czekalam na ten moment, patrzylam w lustro i czekalam od 19 urodzin wszyscy mezczyzni patrzac mi w oczy zamyslaja się, czytaja w nich, lubią na na mnie patrzec uwierz mi ze kazda kobieta kiedys rozkwita i ma swoj renesans

Gość Takaaaa jedna5
Znaczy się ja nie uważam siebie ani za ładna ani za brzydka, tak obiektywnie rzecz biorąc to normalną przeciętna dziewczynę. Tylko teraz juz nie ale kiedyś słyszałam np w podstawówce, w gim często że jestem "pasztet" no i rzeczywiście nikt na mnie nie zwraca uwagi więc moze cos w tym jest... No właśnie mam zamiar na studia isc do jakiegoś wielkiego miasta typu Warszawa czy Kraków bo mam juz dość życia na zadupiu... I jestem pewna że tam bedzie dużo lepiej, tylko przykro mi o to co jest teraz. Ale dziś i tak juz czuje się lepiej, wczorajszy dół juz chyba zniknął, dziękuję za mile słowa:)

Gość Takaaaa jedna5
ubieran się nie jak chłopak czyli bluzy tylko jak dziewczyna... I jestem szczupła, okolo 57kg przy wzroście 167 ale juz mam to po mamie ze mam sporo tłuszczyku na twarzy... Tzn pyzate policzki, lekko widoczny drugi podbródek... I przez to wyglądam jakbym była wiecznie zmęczona... Poza tym siebie lubię, nie mam wielkiego nosa ani nic... Tylko ze nie wiem dlaczego skoro jestem szczupła zbiera mi się na twarzy tłuszcz...:-| myslalam kiedyś nawet żeby cos z tym zrobić ale nie chce isc pod nóż, mogą byc jakieś komplikacje czy cos... I kolo się zamyka.

Gość siostra richarda
czasami wystarczy mieć to coś moja koleżanka, dosłownie brzydka jak noc, nie ma figury modelki, z twarzy prawie czarownica ma chłopaków na pęczki :) i to oni ją podrywają :)

Gość siostra richarda
Na wsi o chłopaka na pewno ciężko :) Wyrwiesz się do większego miasta i życie się zacznie :)

Gość matacz ,,,... ..
a jak wygladasz ? bo jesli nie jestes gruba , to wszystko sie da zmienic ! a nawet jesli jestes to tez . odsłon sie troche , pokaz wiecej ciała ! swoje atuty szczegulnie ! powiedzenie jest takie NAWET KOŁEK UBRAC MODNIE I POSTAWIC GO PRZY SCIANIE WNET KOLEJKA ZA NIM STANIE ! .......... WIEC DO ROBOTY !! KIECKA MINI , albo krótka , bucik na obcasiku , dekoldzik itd. makijaż nie za mocny , fryzura i juz bedziesz rozchwytywana

Gość Takaaa jedna5
Ale ja tak sie ubieram, no moze nie do szkoły bo nie można w obcasach ale i tak ładne bluzki itd... I wlosy mam poldlugie rozpuszczone.

Gość Rozum'em Cie
Doskonale, mam to samo