Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ericzkaa

Jak poderwać żonatego ? :) Macie sposoby?

Polecane posty

Gość ericzkaa

Piszcie !

Gość ta sama KKamaKrK
wiem że w kościele na takich mszach co są faceci w garniaku a babeczki w białych sukniach, to tam można , ale jak to nie wiem

Gość ericzkaa
ta sama KKamaKrK - mam na myśli zatwardziałych męzów :) regres - po co ?

regres - po co ? kupić metr gumki i sobie strzelić w ten swój pusty łeb ... może ci minie :D

Gość ericzkaa
naprawde ...zabawny jestes :D

naprawde ...zabawny jestes" zabawnie to moze być jak sie spotkasz z jego żoną :D

Gość ericzkaa
kurwy z tego co wiem sprzedają się za pieniądze :)

Gość ericzkaa
nie boję sie :) nie takie rzeczy się robiło za czasów szkolnych

Gość ericzkaa
sam fakt ,że żona wypluwa sobie flaki ze złości jest dla mnie wystarczający podniecający to nawet robic to za darmo :)

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Regres, Z tą pasmanterią to 10/10 :) Pełne moje poparcie Twoich dotychczasowych wypowiedzi w tej kwestii. Do dziewczyn chcących podrywać żonatych facetów (bądz takich ogólnie będących w zwiąkach), Lepiej zrobicie jak się potniecie, świat będzie lepszy bez was. Pozdrawiam

no ericzka ciekawy temat tez znam takiego przystojniaka klasyka zona i 2 dzieci ale nie wiem jak go poderwac wiem ze zerka na mnie moze go zaczepic?

Kurwa, to charakter, nie zawód ;) Lepiej idź na forum dla takich kurew jak Ty i tam szukaj pomocy 🖐️

Gość specjalistka:)))
A ja ci chetnie odpowiem... najpierw sie poznac ,jesli sie sobie podobacie -a da sie to wyczuc to juz duzy plus ! :) ostatnio marta z na wspólnej - jesli ogladasz to wiesz , zaczyna romans z pilotem. Potem spotkania niby kolezenskie - to juz zalezy od twojej inwencji ;) Po pewnym czasie gdy bedziecie sobie bliscy i wyczujesz odpowiedni moment - do dzieła ! :) u mnie to najczesciej oni inicjuja pierwszy ruch wiec nie jest trudno skutecznosć ? - 80 % :)

ericzka Prawdopodobnie jesteś zwykłą prowokatorką i świetnie się bawisz czytając te teksty (zapewniam, że ja również - inaczej by mnie tu nie było) jednak to co napiszę odnosi się do wszystkich takich jak ty. Otóż, nie wiem czy wiesz ale w opinii tej porządnej części społeczeństwa jesteś 0 - słownie "zerem". Reprezentujesz jedne z najgorszych cech jakie może mieć człowiek i jeszcze ci sie to podoba. Twoja osoba budzi we mnie i w wielu innych obrzydzenie. Wiedz, że jesteś absoultnie nic nie warta... NIC, dochodzi to do ciebie? Przypuszczam, że nie ale i tak nie ma to znaczenia. Mam nadzieję, że chociaż 1/50 dziewczyn myślących w ten sposób co ty po przeczytaniu tego tekstu zrozumie kim tak naprawdę jest i zmieni swoje postępowanie.

specjalistka:)))" powinnaś sobie dodac jeszcze od seriali :)

Gość ljiouiol
naoglądały się seriali :P już mojego męża próbowała jedna poderwać "koleżanka" napisała mu maila, co by to ona nie chciała z nim robić, że na niego leci, że zazdrości jego żonie, że może go dotykać itd sretete no to jej odpisał, że kocha swoją żonę, jest jej wierny w 100% , poza tym nie jest tak jak INNI którzy zachowują się jak zwierze, które nie panuje nad swoimi popędami, i ma uczucia bliskich osób gdzieś dodam, że ona mężatka no i chyba ją zatkało, bo już nie napisała do niego nie wszyscy mężowie są podli i zdradzają

Gość ten typ tak ma
I przez takie kurwy tracą porządne dziewczyny.GRATULUJE

ljiouiol, Gratuluję męża :). Tak każdy człowiek się powinien zachowywać. Pozdrawiam Ciebie i męża

jestem z WHO- zydowskiej organizacji ktora sprzedaje szczepionki z rtęcią :classic_cool:

ehhh... kolejny podszyw. Tym razem rasistowski na dodatek :P.

rasistowski ale prawidziwy.... chcem wybić czarną ludnosc i zasiedlic afryke z h(amerykancami) :classic_cool:

ty ljiouiol ty sie nie ciesz i tak cie zdradza bo jestes za gruba tylko tak odpisal zeby ci nie bylo smutno bo wie ze i tak zaden inny by cie nie zechcial i zrobilo mu sie zal ..jest z toba z litosci wiec sie nie ciesz

To jedz do Afryki i wybijaj, nikt ci nie broni. Zaś co do "prawdziwości" to jesteś poprostu kolejnym rasistą, któremu przeszkadza, że ktoś coś ma lub osiągnął w życiu i zwalasz to na takie sprawy jak narodowość czy rasa. No cóż jesteś tylko niewielkim marginesem... głośnym ale marginesem :)

Gość ljiouiol
jasne, że jestem gruuuubaaaaaaaa az 52 kilogramy na 170 cm :P ale ze mnie tłuuścioch! :P

Gość podszywacz marcin
ja po prostu nie lubie who :) do ciebie nic nie mam ale faktem jest ze organizacja nie dba o zdrowie mieszkancow tego wielkiego gówna jakim jest ziemia , działa pod dyktando koncernów ( co bylo za czasow swinskiej grypy ? - wcale jej nie bylo :o) , amerykanie tylko czekaja az czarni poumierają na rozne choroby i bedzie nowa hamerika :O

Gość dove5566
ja sobie własnie wyrwałam żonatego szkoda go dla takiej jędzy jak jego żona ;)