Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onażaba01

mąż kocha moją przyjaciółkę

Polecane posty

Gość ence pencee
Ludzie maja powazne problemy a ty wymyslasz historie. Ksiazke napisz skoro masz taka wyobraznie.

W to, że ze sobą nie spali, nie wierzę. I musisz zrozumieć - w momencie, kiedy on pokochała jego, przestała być twoją przyjaciółką. Można się w kimś zakochać, mnie się do zdarza średnio raz do roku:D Ale kocham tylko męża. Z miłością ie wygrasz, więc nie walcz.

ence pencee skoro uważasz,że wymyślam...masz do tego prawo.ale w takim razie dlaczego tutaj siedzisz? nie musisz,ten czas możesz poświęcić komuś kto(jak twierdzisz),faktycznie potrzebuje pomocy i nie posiada takiej wyobraźni.

Gość gość
ja też jestem w takiej sytuacji współczuje pierwszy raz zamydlili mi oczy za drugim razem dowiedziałam się w niedziele we wtorek złożyłam pozew o rozwód nie ma się co oszukiwać nie zmieni oprócz przyjaciółki była jeszcze inna nie da się żyć w chorym 4 osobowym małżeństwie nie chce słuchać jego kłamstw i zapewnień gdy dzień wcześniej obaj powiedzieli mi w oczy że się kochają mamy dwoje dużych dzieci widzą moje łzy i po co...

Gość gość
nie spali moi też się tak tłumaczyli ale to że się zakochali jest gorsze ja sex z tym już się nie da walczyć żyć im się bez siebie nie chce kochają się zapewniają o swojej miłości mają po prawie 40 lat a zachowują się jakby mieli 15 nie będę stać im na drodze do szczęścia jeszcze debile samobójstwo przez to popełnią niech sobie yją a mi dadzą spokój

Gość gość
najśmieszniejsze albo tragiczne w tym wszystkim było to że "przyjaciółkę" od 4 lat zdradza mąż i wyprowadza się od niej i znów wraca mój mąż tak ją wspierał że się zakochali