Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babie latooo

wita k+d - biora wasze noworodki-jaki tanszy zamiennik?

Polecane posty

Gość babie latooo

wita k+d - biora wasze noworodki-jaki tanszy zamiennik?

Gość Ja jestem Patrycja :)
Krople Devikap z witaminą D kosztują chyba 4zł. Jeśli chodzi o wit K to nie wiem.

Gość izia87
nie ma chyba zamiennikow bo to jest witamina sa trogie bo tez musiałam w czoraj kupić ale trzeba.

Gość izia87
a pozatym wole kupic witaminy bo niewiadomo jakie działanie maja zamienniki jak jakies sa moga miec mniejsze dawki.

witamina k jest chyba tylko w tych kapsulkach i jest strasznie droga na witamine d mozna wziac recepte i wtedy buteleczka kosztuje grosze, chyba z 3 zl czy cos takiego. I starcza na dlugo

ja dawałam mojemu małemu vita k+d i miał po tym straszne zaparcia. później zamieniłam na D-Vitum i Baby K

Gość Ja jestem Patrycja :)
Jak nie ma zamienników. Te kapsułki to taki Hit bo wygodne w dawkowaniu. Ja mojemu synowi przez prawie dwa lata podawałam wit D właśnie w kroplach. Jedna kropelka z buteleczki :)

ja dawałam mojemu małemu vita k+d i miał po tym straszne zaparcia. później zamieniłam na D-Vitum i Baby K

hm czy trzeba to nie jestem pewna kiedyś nie było tego tak czesto nie zalecano mój nie brał vit. K i żadne z dzieci moich koleżanek tez nie

Gość wózki to kupujecie
za 3 tysiaki a na witaminy dla dziecka Wam kasy szkoda?!!!!!? No tak...wózkiem można się pochwalić, pokazać, zaszpanować a witaminy dziecko połknie....i żaden efekt.