Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiestol11

Czy to może być ciąża pomóżcie prosze BŁAGAM

Polecane posty

Gość tiestol11

Więc chciałbym napisać, że mojej dziewczynie spóźnia się okres. Ma go często niereguralnie. Czasami były w tamtym roku takie przypadki że dostawała w 25 dzień od wystąpienie poprzedniego okresu a czasami było raz tak że dostała aż 39 dni, na ogół jej się wacha od 28 do 31 i 32. W tym miesiącu znów nie widać okresu a dziś jest już 34 dzień bez miesiączki. Wszystkie jej okresy sobie notuje na wykresie i jestem zaniepokojony ta sytuacją. Jak był teraz poprzednio okres to na dzień przed jego końcem (czyli w 7 dniu od wystąpienia okresu) robiliśmy to od tyłu a poźniej już nic, choć mój członek raz wyskoczył z jej pupy i otarł się o dziurke do pochwy, jednak z czego czytałem na forum to w tym płynie z członka nie ma plemników, więc raczej się nie obawiam. W całym miesiącu nie było żadnych wytrysków w okolicach pochwy. Inna zabawa była w 28 dni jednak to bvła zabawa z palcami do dziurki a rączki przed tym umyłem Poza tym w 29 dzień postanowiliśmy zrobić test jednak był on zrobiony około 17 wiczorem wyszedł NEGATYWNIE, poźniej zrobilismy test w 31 dzien około 12 w dzień (zalecają jego powtózenie po 48 godzinach) także wyszedł negatwyny. Poczekaliśmy do dzisiaj rano i z porannego moczu 3 test także wyszedł negatywny. Testy były płytkowe każdy inny i każdy wyszedł neagtywnie, na każdym była jedna wyraźna kreska na polu C, tej drugiej nie było nawet w minimalnym stopniu widać. Moja dziewczyna mówi że miała dużo stresu w grudniu i to mogło przesunąc jej okres. Persi ją dość bolą jak się dotyka, jednak jakiś nabrzmiałych czy opuchniętych nie ma (bo czasami takie objawy piszą kobiety w ciąży), poza tym czasami ma bóle brzucha ale żadko i myśle że to może być wynik nie strawności. Jeżeli chodzi o śluz to jest raczej przeźroczysty, a tym miesiącu jest często senna. Ludzie czy mam się czego obawiać pomóżcie prosze PS. Jeżeli to nie ciąża to chciałbym sie dowiedzieć co może być przyczyną u mojej dziewczyny tak nie reguralnych okresów, co jej może grozić jeśli nic z tym nie zrobi. Pozdrawiam i licze na szybka odpowiedź.

od seksu analnego sie wciąże nie zachodzi. w czasie okresu przy długich cyklach też się w ciąże nie zajdzie. niech idzie do lekarza i on ustali dlaczego ma @ nieregularne, skąd my mamy wiedzieć, przyczyn może mieć mnóstwo.

Gość mamachichi
wydaje mi sie ,ze to nie ciaza, a przyczyna wahań w długości cyklu mogą być zaburzenia hormonalne, stres, choroby, itp zależy, czy przeważnie ma jakieś wahania, czy też zwykle ma w miare regularnie a tylko czasami jej sie coś spóżnia

Gość niezly jestes:)
notujesz sobie jej okresy na wykresie????:) rozumiem ze prowadzisz "kalendarzyk malzenski":) niezle :):):):):)

Gość tiestol11
Zastanawiam się także czy jak juz zrobiliśmy test w dniach 29, 31 i 34 to czy jest sens je jeszcze robić. Czy poprostu spokojnie czekac na okres ?

Gość tiestol11
Ktoś jeszcze odpisze ?

Gość matrdghjnmk
Nie dość,ze notujesz jej okresy to jeszcze chyba dni kiedy się bzykacie czy uprawiacie petting mało tego jeszcze pamiętasz godziny :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: A to dobre jakiś dziwny jesteś

Gość a mnie tam wszystko jedno
skoro normalnego seksu nie było to skąd myśl o ciąży? Niepokalane poczęcie?

Gość tiestol11
Jest powiedzenie że Ci którzy za wszelką cenę nie chcą mieć dziecka to wówczas wpadają, ja sie do takich zliczam, do tych którzy za wszelką cene niechcą. Co do tzw. danych to ich nigdy za mało w takich sytuacjach jak ta. Poza tym mam dobra pamięć hehe. Troche wasze słowa mnie uspokajają. Jakby co dzeki

Gość to nie ciąża
nie martw się a dziewczyna niech idzie do gina , to pewnie prolaktyna albo jakiś inny hormon tak jej w cyklu miesza . napewno to nie ciąża ,idzcie do gina po co się stresować co miesiąc i koniecznie antykoncepcja , och dzieci...........

Gość tiestol11
Dzieki jakby co za słowa otuchy jak dostanie okres to dam znać