Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrela87

Komorowski chce jeżdzić Majbachem!

Polecane posty

''Ja zycze Komorowskiemu maybacha, jachtu pełnomorskiego i helikoptera salonki w koncu to prezydent. nie bede mu żałował bo na jego miejscu bym chciał miec to samo. W końcu nikt nam nie zabronił startowac w wyborach,...'' Ja także i to samo bym życzył nawet Kaczyńskiemu gdyby wygrał, chociaż go nie nawidze jak psa. Prezydent to wizytówka państwa i musi jeździć godnym służbowym samochodem i godnym latać samolotem.

Gość gwidon pipon
Tak jak napisałem: Nie bede hipokrytą i nie bede krytykował kogoś za cos co sam bym robił będąc na jego miejscu. Przez niektórych przemawia syndrom psa ogrodnika niestety

''"Ja zycze Komorowskiemu maybacha, jachtu pełnomorskiego i helikoptera salonki w koncu to prezydent." a czy prezydent czasem to nie powinien służyć narodowi zamiast pławić się w luksusie podczas gdy jak ogłosił dzisiaj gus bezrobocie w grudniu wzrosło do 12,3 proc. że o podwyżkach cen nie napiszę. no ale przecież jak powiedział towarzysz stalin:"koniak jest ulubionym napojem klasy robotniczej, pitym ustami jej przedstawicieli". nasze ogłupiałe społeczeństwo ma w znacznej części mentalność azjatyckiej czerni która w organach państwa nie widzi wykonawców woli narodu tylko "władców". a wybory to dla nich nie rozliczenia ze sprawnego zarządzania państwem tylko jakiś plebiscyt popularności. taki polityczny "taniec z gwiazdami".'' To weź się do roboty nierobie. Zawsze przyczynisz się do spadku bezrobocia i do wzrostu PKB.

Gość wow.
Niech sobie Bronek Wpadka hulajnogę kupi ,a nie wozić tyłek Majbachem !

Gość gwidon pipon
Wole żeby moje podatki szły na maybacha dla głowy panstwa niz na leczenie ćpunów :)

Śmieciem to Ty jesteś. Powiedz sobie sam co osiągnąłeś w życiu? Nawet nie miałeś nigdy kobiety stary ośle. I co grozisz mi? Co mi zrobisz jebany nierobie? Znam ludzi którzy są na rencie i potrafia pracować. A Ty kanalio nacjonalistyczna potrafisz tylko wyzywać ludzi którzy niezgadzają się z Twoją pisowsko-nacjonalistyczną ideologią od lemingów, a jak są troche starsi od ubeków. To jest Twój główny argument. Tak jak powiedziałem, weź się do roboty nierobie! Chcesz by Twoje życie było lepsze to nim pokieruj obiboku prawiczy!

Ja miałem kobiety i jeszcze pewnie będę miał i powiem Ci Riczardzie, że z chęcią złapałbym za visa i zaczął czyścić nasze państwo, ze szkodników, bo do matołków, takich jak Ty, to żal strzelać

To Ty jesteś schowany za kabelkiem łysa brzydka pało:D Co boli? Jak się powie pare słów prawdy? Jak Ty wyzywasz ludzi to jest dobrze jak Ciebie to juz nie. Typowe dla PiSuara.

Za visa to sobie możesz złapać karte VISA. Nawet nie masz pojęcia jaka broń jest na wyposażeniu WP i innych służb mundurowych.

Gość afrykański budda 123123123
A jaki niby był slogan wyborczy PO ,żeby żyło się lepiej:))) O co kaman??? Wybraliście to macie:))) Niech im się żyje najlepiej!!!!!

''pałę to mi możesz gnoju possać. wprawę w obciąganiu masz bo do tego się tylko nadajesz.'' Widze że nie dość że jestes prawikiem bez szans na przedłużenie nazwiska to jeszcze pedałem jesteś:D Nawet pani Kluzik zrozumiała że z ludźmi jak inny prawik Jarek nie ma co współpracować.

Gość Richard AIpert
Obciągam tylko tacie, to nie powód żeby mnie tak nazywać.

Drogi Riczardzie, nie w tym rzecz co jest na wyposażeniu, ale w tym co mój dziadek zakopał w piwnicy :D Mogę więc jedynie skorzystać ze stena z produkcji podziemnej i visa. A po drugie, VIS jest tutaj symbolem IIRP, Polski Niepodległej, niezsowietyzowanej i Walczącej. Nie domyśliłeś się, boś jest niebożątko wychowane przez postsowiecką antykulturę. Pozdrawiam i życzę rozrostu istoty szarej :)

Gość wow.
"ARGUMENTÓW??? poj**ało cię glupi gnoju już całkiem? ja mam szukać ARGUMENTÓW przeciw twoim obelgom? "wypie**alaj stąd śmieciu" to jedyny argument na jaki zasługujesz." haha 10/10 :D

Gość .myszkaa
Najwieksza glupota to zaproszenie zbrodniarza Jaruzelskiego do palacu. On powinien siedziec za kratkami i z jakiej racji dostaje pensje od rzadu polskiego jesli nigdy w obecnej Polsce nie pracowal . Niech mu placa zlodzieje z PRL ,ktorzy rozkradali majatek polakow.Stracil Pan ,Panie Prezydencie bardzo duzo w moich oczach i zycze Panu aby takie wpadki sie nie powtarzaly.

Gość mariusz z
blondyn i alpert to naprawdę naiwne tłumoki

to rzecz pewna, od czytania Gazety Polskiej, zbzikowałeś, człowieku i jeśli dołożyć do tego długotrwały celibat, kompletnie zidiocenie masz typu wojak Szwejk.

Gość do ofermy
''znowu prymitywn napędzany propagandą się "wysilił". jesteś tak żałosny z tymi twoimi obelgami że już nawet nie będę się poniżał odpowiadając ci.'' Kto tu kogo obelgami obrzuca?

Gość hehe nie moge ale opisali
blondyna

Gość do ofermy
śledząc wasze posty jakoś stwierdzam że ty zaczynasz rzucać wyzwiskami.

Gość do oferma
nie jestem ani młoda ani wykształcoma ani z wielkiego miasta

Gość mariusz z
offerma ma racje w całej rozciągłości

Gość a niech sobie bedzie tarocista
no i co z tego ze tarocista ?

21:10 [zgłoś do usunięcia] bm blondyn to tarocista masturbant nawet wielostronnicowe opowiadanie na jego temat powstało http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3833023& Jeśli przechowujesz ten adres, toś pewnie autor tych wypocin. To posłuchaj kawału na swój temat: jak mamusia była z tobą w ciąży, ktoś w nią rzucił płytą gramofonową, i ja się urodziłem i mnie się nic nie stało....i mnie się nic nie stało... i mnie się nic nie stało.... Taki sam jest ten temat, jak zepsuty gramofon w kółko Macieju, wypociny jakiegoś homoseksualnego zboczeńca wypisującego swoje fantazje. Czyli nadajesz się głupku na ucznia offermy, bo jak on wierzysz w debilizmy.