Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

25-latek i 18-latka

Polecane posty

Co myślicie o związku 25- latka z 18-latką. Pytam teoretycznie.Nie jestem w takim związku, ale podobają mi się dziewczyny w tym wieku. Czy taki związek ma szanse?

Gość nkjjnu
fajne sa prawda? Mozna byc nikim, nic nie osiagnac, a one i tak sikaja w majty bo taki dorosly facet sie nimi interesuje:D Idealne dla faceta bez ambicji i osiagniec🖐️

Gość 1793258456
18 to jeszcze dziecko z nowym dowodem w kieszeni a 25 w tym przypadku pedofil:) zwiazek raczej bez szans na przyszłość znam z autopsji

oj z tą pedofilią to mocne przegięcie. 18 lat to dorosła osoba, co z tego, że młodsza. Ja mam 25, a wyglądam na góra 20.

Gość 1793258456
ja poznałem 19-sto latkę niby taka rozsądna i ułozona potem był ślub trele mele... i po 2 latach małżeństwa (miała 23 lata) - odj­ebało jej konkretnie pi­zda zaczęła swędzieć i się skończyło... rozwodem bo to zwykła szmata była...

ja nie jestem mega dojrzały, nie jestem też jednak jakimś gówniarzem. Horyzont nie każdej 18-latki jest też ograniczony tipsami i rozdwajającymi się końcówkami włosów.

ja aż tak poważnie to nie myślę. Jestem jeszcze zbyt niedojrzały do tak poważnych decyzji. A ile miałeś lat, jak poznałeś tą 19-latkę.

Gość 1793258456
miłem 23 lata

Gość 1793258456
a slub był jak ona miała 21 a ja 25

nie mówię o dziewczynach typu blachary, bo one mnie nie interesują niezależnie od wieku. Trochę jednak chodzę po mieście, przebywam z różnymi ludźmi i co po niektóre 18-stki są jak dla mnie sensowne. Chociaż to trochę takie dziwne: ja po studiach, a ona za rok będzie mieć maturę.

17itd.: Myślę, że powodem było bardziej Wasze niedopasowanie, niż różnica wieku, która w tym wypadku nie była zbyt duża

O kurde no tak 2011, to ja mam już mówić, że mam 19lat?:D Wg wyglądu czasem ciężko ocenic, znam zadbane dziewczyny, normalnie ubrane, ładny makijaż itp, a w czaszce wiatr hula :O

19 lat będziesz mieć jak będziesz mieć 19 urodziny. Jeżeli nie urodziłaś się w pierwszych dniach stycznia to masz jeszcze 18 lat.

Gość 1793258456
to fakt ona miała jednak jeszcze pusty łeb... (nawet matury nie miała) ale jam sie zakochałem i nie wykryłem podstepu - zostałem oszukany przez nia i jej matke bardzo. to złodzieje i ku­rwiszcza jakich mało!

Wiem przecież :D Ale mówisz, że to dziwne, że Ty po studiach a ona za rok maturę mieć będzie,a w tym momencie zdecydowana większość 18latek to jednak na razie tegoroczne maturzystki :)

maturę chyba się zdaje jak się ma 19 lat? Przynajmniej tak kieydyś było. Nieważne. Chodzi o różnicę innego typu: ja chodzę do pracy,a ona do szkoły. Ja martwię się jak zarobić, a ona boi się wywiadówki.

Gość troche śmieszni jestescie
mówicie tak jak by ta 18 latka miała zawsze mieć 18 lat:O

wiem, że nie będzie mieć zawsze 18 lat. Voodoo: 28 i 35 lat to wygląda dużo lepiej, niż 18 i 25. W Waszym wieku oboje pewnie pracujecie, macie podobne problemy. Jak się jest młodszym, to ta różnica gra chyba większą rolę.

o kurcze. Ja to tak teoretycznie na razie sobie myślę, bo nie jestem w takim związku. Fajnie, że nie potępiacie w czambuł mnie i nie wyzywacie od bóg wie kogo.

już lepiej studentkę I roku, bo niektórym pannom po pójsciu na studia odbija. Nie mowię że wszystkie takie są ale zdarzają się. No i z własnego przykładu wiem że nie chciałabym juz stałego związku w tym wieku (mam 19) a niestety obecnie przebywam w toksycznym związku, trzeba się wyszaleć chociaż odrobinę.

ja osobiście też nie myślę jeszcze poważnie o stałym związku, ale jakby coś z tego wyszło, to czemu nie.