Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se_ti

SETI ostrzega: 3 statki UFO lecą w stronę Ziemii!

Polecane posty

Gość mówię prawdę
podbijame bo już są niedaleko 🖐️

Gość janekPLL
no i gdzie oni k*rwa są?????

Gość Mighty Astronome
Cierpliwości!Będą o czasie!Czyli będą jak dolecą!:classic_cool:

Gość Halogenovy
JanekPLL SPOKO SPOKO:classic_cool: Rob wdechy i wydechy głębokie i relaksacyjne:classic_cool: 2012 jeszcze nie nadszedł:classic_cool:

Gość Ginn
Ale kurw.. 3 to szczęSliwa liczba ...

Gość Halogenovy
Chmm pięknie to ujełaś Siostro:classic_cool:.Czysta poezja.Czysty strumień świadomości kosmicznej przebiegl przez Twój umysł.Peace!:classic_cool:

Gość Revolter
Wraz z tymi trzema ogromnymi statkami nadejdzie era Wodnika i osiągnę Nirvane. CosmoHippie Rulezzz!:classic_cool:

Gość Arletka...sexy hexi
:)Też czytam cosmo. Super sprawa:)👄🌻Flower Power🌻

Gość Dr Sejtan
Jeśli się Pani zgodzi to dzięki drobnemu zabiegowi w mózgu[coś w rodzaju lobotomii]uczynię z Pani nadkobietę. Zgadza się Pani?Wystarczy wypełnić prosty formularzyk.:classic_cool:

Gość Mistyczny Johann
Heh. Głupcy. Trefnisie!Dworujecie tak sobie z zagrożenia jakie nadchodzi z kosmosu ale powiadam wam iż nadejdzie godzina że wasze śmiechy zamienią się w krzyk rozpaczy albowiem przekaz zza kaloryfera mówi mi wyraźnie! FILODENDRONI GÓRUJĄ NAD NAMI I NIE PRZYBĘDĄ TU W POKOJU! (((()))))

Gość Żona Johanna
😭😭(z)amen(t)😭😭 Johann napraw kaloryfer!

Gość Mighty Bellatore
Będziemy walczyć! .....o to by naszych zacnych gości-przybyszy przyjąć jak najlepiej:D :classic_cool:

Gość Już działają w terenie
i to od jakiegoś czasu-oto dowód- "Kamera amerykańskiego kanału telewizyjnego CNN zarejestrowało niezidentyfikowany obiekt latający, który przeleciał nad Waszyngtonem w czasie inauguracji prezydenta Baracka Obamy. To UFO pisze "The Sun". Nagranie z obiektem znajdującym nad Kapitolem prowokuje dyskusje w amerykańskim internecie. Ludzie komentujący wideo twierdzą, że pojawiający się na niebie obiekt, nie jest podobny do ptaka, jest zbyt płaski i bez skrzydeł. Ciemny obiekt nad Kapitolem został zarejestrowany przez kamerę CNN, kiedy ludzie po uroczystości rozchodzili się już do domów pisze "The Sun"." :classic_cool::classic_cool:

Gość było właśnie tak jak
teraz na [pierwszym miejscu]- 02:00 300 SETI ostrzega: 3 statki UFO lecą w stronę Ziemii! (ost.) se_ti + 02:00 36 Soupe de tomate. o tes-vous? (ost.) R2-D2 + 01:59 6 jak smakuje ? himena x + 01:57 31 Włamanie na konto (ost.) jatojatoja + 01:57 6 DZIŚ DZIEŃ CHŁOPAKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! WAŻNY DZIEŃ PAMIĘTAJMY + 01:53 11 kolezanka wyrolowala mnie jest tu kto ? + 01:53 63 Kiedy jest rozpoczecie na KUL- u ???????? (ost.) .przyszla studentka. + 01:48 5 Czy zdarza wam się kupić jedną rzecz w kilku kolorach? dsdssfsdf + 01:47 3 Kobiety nie wiedza tego o facetach pomaranczlwy facet. + 01:45 49 TEGO NIE POKAZUJE TV . POWITANIE TUSKA (ost.) zaradna ania + 01:44 4 ćma trupia czaszka ktosik111111 + 01:43 151 Nie głosujcie na PO! (ost.) Kaitana + 01:42 59 Zapraszam na bawarkę! (ost.) CarrieBradshaw. + 01:39 1 Sala weselna w okolicach legionowa ? poratujcie! Ala Atarax + 01:38 22 jestem pomarancza- odpowiem na wszystkie pytania! naczelna pomarancza + 01:33 23 tylko brudasy mają napletki, prawdziwy mężczyzna dba o higiene i usuwa zarazki stop NAPLETKOM!!!! + 01:28 37 Boze chyba mam raka :((((( (ost.) rewrwerwere + 01:22 2 w jakich godzinach kafeteria zasypia? jakkk to jest + 01:19 45516 DESSA (ost.) SAMorodek + 01:14 1 Bitwa Warszawska - wybieracie się? TithieI86 + 01:14 237 Mam wszystko, ale i tak w ogóle nie jestem szczęśliwy i nie chcę żyć. (ost.) anime boy + 01:13 12 jak facet robi kupę to siedzi na klopie a co z jego? zwisa wtedy w doł? co ototototot + 01:11 24 szalona noc ale... Mini w mini + 01:11 198 NO I... (ost.) vodka + 01:10 9 One sa nienormalne!!!! szkodagadaaaaac + 01:09 9175 WYBORY - WYBORY - WYBORY (ost.) Ataman Ryps. + 01:09 14 Gdzie się podziały moje ludzie ???? **Mychol + 01:07 13 Która zechce mnie poznać? Original man from Malopolskie + 01:05 3 dzisiaj powiedziałam do kumpeli "mój ex od roku chyba wali czy chłopak może nie walić kon + 00:56 57 nikt do mnie nie zagada :( (ost.) rękę sobie upierdolę + 00:56 36 Cieliste rajstopy są niemodne??? (ost.) daaaga_pozn + 00:55 87 Palikot rośnie w siłę (ost.) Maladie + 00:54 36504 czy jest tu jakas alkoholiczka? (ost.) upadłam na samo dno + 00:50 27 Co sadzicie o groupon ? zapytajnik_ + 00:50 9 mam etat , mogę dać partnerce byt i dobrą opiekę andzej + 00:49 4 czy znacie jakiś prywatny szpital pytanie do kafeterian33 + 00:48 0 Anatomia Prawdy / Body of Proof sezon 2 odcinek 1 online bez limitu, pobierz Anatomia Prawdy + 00:47 13 grzyby halucynki hsjlnx + 00:46 1 Kupiłem czekolade Lindt i okazuje się że zwracają pieniądze na konto manga fan + 00:46 7 co znaczy "you don't give a shit about me " co ototototot

Gość The UFO song...
"You've got something I like about you You seem to be a lot like me I've got a ticket to adventure for 2 Could be your golden oppurtunity The travel agent, she set up an intenerary First class ship, can see the moon from my window seat An agent (?) a tour of the galaxy Tips included, if you want that, come with me I wanna know Is there life on Pluto? Wanna come with me? We can go in a UFO I'm bored, I need a little motivation I'm tired of the same old things I've got a feeling of anticipation Could be our golden opportunity I've got an urge to go swimming in the Milky Way Take a trip of fishing in the Neptune Sea Have my picture taken with Peter at the Pearly Gate Smile for the camera, if you want that, come with me I wanna know Is there life on Pluto? Wanna come with me? We can go in a UFO In the twinkling of an eye We'll be together In the sky We'll be together I wanna know Is there life on Pluto? Wanna come with me? We can go in a UFO " :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool: 🌻🌻🌻🌻🌻

Gość IgrekARO
")...)Ty, patrz co jest grane, otwiera się kokon. To DJ Moon i jego srebrny gramofon, schodzą się z kapelą, co przybyła tu z Marsa, Robi się gorąco, kończy się farsa. Pankujący kosmici jadą na całego. Daleko od starego przyciągania ziemskiego. ❤️Koleżanka nie gotowa na taką jechankę?👄 W pełni rozumiem koleżankę.(...(":classic_cool::classic_cool:

Gość żul zpod biedronki
leję na was ciepłym moczem :classic_cool:

Gość żul zpod biedronki
To było do moich starych

Gość żul zpod biedronki
Obcy mnie zabiorom i poeksperymentujom z mym zapleczem za piwo.2012 is koming :classic_cool:

Gość ufo-ufo-ufo
aaa3-2bb-3c

Gość Gorąco polecam!
Przestudiować ciekawe zdarzenie z lat 60' jakie miało miejsce w USA. Fragment "Jednym z mniej znanych incydentów z UFO w roli głównej jest zdarzenie, które miało miejsce w Kecksburgu w amerykańskim stanie Pensylvania 9 grudnia 1965 roku. Tego dnia wieczorem zaobserwowano wielką ognistą kulę przelatującą po niebie nad sześcioma stanami w USA oraz nad Ontario w Kanadzie. Obiekt pozostawił za sobą długą smugę, a niedługo później mieszkańcy stanu Pennsylvania usłyszeli głośny huk. Kilka dni później media donosiły o upadku meteoru."Całość w sieci

Gość Istotnie.Istoty poza-
ziemskie o poziomie inteligencji stawiającym je na znacznie wyższym stopniu wytworczóści niż człowiek to nie jedyne zagrożenie. ""NASA ostrzega: Taki obiekt zgładzi mieszkańców metropolii! Może uderzyć w każdej chwili"[za- niewiarygodne.pl] NASA opublikowała właśnie specjalny raport zawierający informacje na temat asteroid, które znajdują się nieopodal Ziemi. Przedstawiła też analizę potencjalnego zagrożenia, jakie stanowią dla nas te obiekty. Z jednej strony eksperci starają się tonować nastroje zapewniając, że w najbliższym czasie nie należy spodziewać się zderzenia, które mogłoby doprowadzić do apokalipsy. Z drugiej zaś strony dają do zrozumienia, że nie możemy spać spokojnie. Wnioski zaprezentowane w agencyjnym sprawozdaniu nie są dla nas pomyślne. Aby nie napędzać atmosfery strachu, naukowcy przedstawili jednak najpierw garść krzepiących informacji. Wynika z nich, że udało się zidentyfikować niemal wszystkie największe obiekty (w tej chwili ok. 90 procent), czyli takie o rozmiarach zbliżonych do asteroidy, która przed dziesiątkami milionów lat doprowadziła do zagłady dinozaurów.(...("

Gość Denver !!!
Ostatni Dinozaur! To nasz kumpel sprzed milionów lat!:classic_cool:

Gość Immortal_King
Pewnych dokumentów związanych z działaniami zarówno sił zbrojnych czy rządów (np USA)w kwestii tego typu zjawisk jak UFO zasadniczo treści się nie ujawnia a jeśli nawet istnieją ku temu przesłanki to i tak zwykle kwestie publikacji się odracza i żródła czyni tajnymi na następne dekady.Czasem jednak dochodzi to przecieków i właśnie jeden z nich dotyczy relacji pewnego świadka,który miał zetknąć się z tym zjawiskiem w młodym wieku a ponadto miało ono związek z obecnością niezidentyfikowanych obiektów w sąsiedztwie pewnego strategicznego obiektu wojskowego-oto fragment z przesłuchania jednego z członków rodziny świadka przez odpowiednie służby-[weryfikacja wiarygodności tej osoby była istotnym elementem śledztwa]- "Mój brat wciąż czyta o kosmitach Gwiazdach, planetach i orbitach O niczym innym nie chce słyszeć Nawet do UFO listy pisze Wreszcie zasłużył na nagrodę I latający ujrzał spodek Bo wylądował dziś w ogródku Pojazd zielonych ufoludków Zielone włosy, zielone butki Całe zielone są ufoludki Kot na ich widok zaraz zmyka Dziwnego boi się ludzika Pierwszy kot przykrył nos ogonem Może to gryzie to zielone A czym się żywi śmieszny tworek Czy zjedzą z nami podwieczorek Kompot dostały, tort dostały Zjadły, wipiły, odleciały Zielone włosy zielone butki Całe zielone są ufludki!" Nie jesteśmy sami a prawda jest głęboko ukrywana w obawie o skutki jej ujawnienia-skutki nie do przewidzenia w sensie społecznym,politycznym a nawet gospodarczym.

Gość Research & Faith
Od lat fenomem UFO przyciąga zarówno gorliwych jego entuzjastów jak i sceptyków. Łączy i dzieli nierzadko środowiska scricte naukowe a dowodem tego są spory wokół tematu w licznych środowiskach zarówno socjologów,psychologów,historyków jak i antropologów kultury....Ci ostatni też często powiecali się badaniu tego zjawiska od strony jego obecności w życiu rozmaitych społeczności na przestrzeni wieków.W bezmiarze żródeł i tekstów na ten temat można wyłowić prawdziwe "perełki",które zdaniem badaczy UFO dowodzą jego obecności jego na różnych poziomach w życiu chociażby wiejskich społeczności. Za przykład tego może posłużyć ta chociażby przyśpiewka ludowa z przełomu wieków- "Lecą goście lecą ,koło mego sadu Do mnie nie przylecą, bo nie mam posagu. To i hola, hola,la To i hola,hola,la To i hola,hola,la To i hola,hola,la Choć nie mam posagu, ani swego domu, jeszcze mnie Matula nie da lada komu! Powiadają ludzie że ja malowana A ja u Matuli ładnie wychowana. W zielonym gaiku, kaczka zjadła węża Kochajcie mnie OBCY, póki nie mam męża!!!" To tylko kolejny dowód na tezę,że nie jesteśmy sami we wszechświecie ani też w naszym bezpośrednim środowisku.

Gość C.o.n.t.a.c.t.
:classic_cool::classic_cool:They R comming 2 Us!:classic_cool::classic_cool:

Gość The Majority report is
that we wan't to believe:classic_cool:

Gość Aleja Gwiazd Biegniemy
3 Statki.....i 3 kwiatki🌻🌻🌻 :classic_cool:

Gość 2012codered2012
///--/---/---/---/---/---/---/---/---/--////---/---/---/---/---/---/---/---/---/////