Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se_ti

SETI ostrzega: 3 statki UFO lecą w stronę Ziemii!

Polecane posty

Gość roztargniony
Jestem z tych co zbytnio się nie zapala do tematu, że istnieje życie poza ziemią. Może istnieje ale w formie prymitywnych organizmów. W sumie na jednych z meteorytów wykryto RNA i DNA. Polecam teorie jednej ziemi :)

Gość Palpiloon
Być może przemieszczają się za pomocą wrót czasoprzestrzennych. Nie muszc być w stałym ruchu się przemieszczać w kierunku ziemi tak jak tego wyobrażenie mamy. Przyczaili a potem zrobią skok i bach ! Wielki statek matka wraz ze swymi potężnymi asekurantami przysłoni ludzkości Słońce na tyle skutecznie iż ta zrozumie ze nie rządzi nawet na swojej planecie!:classic_cool::classic_cool:

Gość wierzącymocno
to oznacza że koniec już blisko :classic_cool:

Gość motzny top to
trzeba podbić motzno w górę:classic_cool:

Gość kolekcjoner_obiektów
Z materiałów prasowych::classic_cool: "Tajemniczy obiekt HLX-1 (ten w niebieskim kolorze przy krawędzi galaktyki ESO3243-49). 300 mln lat od nas. Przypuszcza się, że jest to największe ultraintensywne źródło rentgenowskie (ULX). To tzw. pośrednia czarna dziura - znacznie większa od typowej." They comming 2 Us :classic_cool:

Gość sandra ass
nadchodzą do mojej czarnej dziury :classic_cool:

Gość Asia 27l.
Mój mąż nigdy nie widział mnie nago :classic_cool:

Gość Roman 49l.
Nigdy nie widziałem ufoka nago :classic_cool:

Gość UFO zawsze na topie
up 🖐️

Gość firotirpo
:D :D :D

Gość motzny ufol
motzne w choooy :classic_cool:

Gość przerażony johny
wy tu sobie gadu gadu a oni coraz bliżej 🖐️ :(

Gość thomassssssssssss
no w końcu!!!! niech przylecą- zgłaszam się na ochotnika, niech mnie zabiorą z tej zasyfionej planety.

Gość ncdebhfuierivg
BOŻE LUDZIE !!! WIEDZIAŁAM ŻE TO SIĘ KIEDYS STANIE! nie chcę, dlaczego chcą zburzyć nam to, co sami zbudowaliśmy? Nasz ziemski świat, nawet z ta obludą i zakłamaniem sianym przez potęgi gospodarcze, nie chcę go tracić! Co oni z nami zrobią? Jakie mają intencje? Może traktują nas tak, jak my traktujemy zwierzęta? Może będziemy ich koniami pociagowymi :(((

Gość te glupoty jakos
niech johnek sie nie boja, bellusia go obroni :classic_cool:

Gość klonews4
już wiele razy przylatywali, ale o tym się nie mówi...

Gość koniec jest bliski
koniec świata w 2012 roku już blisko 🖐️

Gość ks. Natanek
To znak że szatan się nami interesuje 🖐️

Gość A letter from Transcendence
"Masz teraz już świadomy klucz do poszerzania swoich myśli - to metoda skojarzeń w ciągu logicznym. Ujęliście to znakomicie w czterech prawach: czasu ich występowania, wspólnej przestrzeni, podobieństwa i różnicy. To wielkie prawo poszerzania wszystkiego, co zaistniało w danym obszarze, a stworzone ciszą. Tylko w głosie ciszy można odnaleźć te wszystkie gamy, które teraz gracie; w ciemności tylko można odnaleźć światło w różnych odblaskach - od światła świecy do światła lasera.(...)"

Gość w tym wątku,
tu jest dopiero przegląd chorych psychicznie. Co ten internet robi z ludźmi. :D

Gość w tym wątku,
Choć przyznam że i ja mam czasem tak iż gole czoło otwieraczem do konserw by potem tańczyć nago do szlagierów z musicalu Hair a szczególnie to kawałka "Easy to be hard" przed lustrem-co do wizyty obcych tu na naszej ziemi to napisze tylko,że walizki mam już spakowane od dawna :classic_cool:

Gość Space Party
"Dwóch kosmitów wylądowało na ziemi. Ciemna noc pustkowie idą. Dochodzą do zamkniętej stacji benzynowej. Podchodzą do dystrybutora. Jeden z nich mówi: - Dzień dobry my jesteśmy kosmici, przylecieliśmy tu w pokojowych zamiarach chcemy tylko porozmawiać. Dystrybutor milczy. Tak trzy razy. W końcu jeden z nich nie wytrzymał i mówi: - Chyba mu przywalę z lasera. Na to drugi: - Nie rób tego, to jakiś kozak. Więc jeszcze raz próbują a dystrybutor ciągle milczy. Więc ten jeden wyciąga laser, strzela, stacja wylatuje w powietrze. Wstają pół kilometra dalej otrzepując się z kurzu. Jeden drugiego pyta: - Ty skąd wiedziałeś że to kozak? Jak byś się okręcił 2 razy dokoła swoim penisem a następnie wsadził go sobie w ucho też byłbyś kozak." :classic_cool::classic_cool:

Gość Do the Evolution!
"Ekspedycja naukowa obcych wylądowała na ziemi w celu ustalenia, skąd pochodzi człowiek. Badaniom naukowym została poddana papuga oraz pewien młody mężczyzna punk-Franek.Po kilku dniach dowódca grupy obcych melduje do bazy: - Ludzie źle interpretują materiał badawczy w sprawie gatunkowego pochodzenia,nie pochodzą od małp tylko od papug!":classic_cool::classic_cool:

Gość From other Dimension
Rok 2012-ekspedycja obcych ląduje na ziemi i rozpoczyna badania ekosytemu porównując wyniki wcześniejszych badań sprzed ok dwóch tysięcy lat. Na polanie podchodzą do pasącej się krowy-skanują ją specjalnym urządzeniem jakie daje opis zwierzęcia-pierwsza informacja-krowa-roślinożerna,pije wodę-generuje pokarm jakim jest mleko.Zainteresowani tym obcy zaprowadzili ją na rzekę i napoili czekając na spodziewany efekt lecz krowa wydaliła jedynie obfitych rozmiarów "placek".Jeden z Obcych przyglądając się mu i czując jego zapach powiedział do drugiego-Czy to mleko?! Dołącz do raportu,że jest wysoki stopień zanieczyszczenia wody w zbiornikach naturalnych! :classic_cool::classic_cool:

Gość Impostor@
Z innego topiku-pamiętajcie o profesjonalnej pomocy w sytuacji gdy dojdzie do tzw "wzięcia"czyli abdukcji ! Czy porwało was kiedyś UFO? 19:08 aneciora mnie chyba tak. ale nic nei pamiętam, straciłam kilka godzin zycia 19:54 [zgłoś do usunięcia] secret.service aneciora-"mnie chyba tak. ale nic nei pamiętam, straciłam kilka godzin zycia" Nie do końca prawdą jest iż te przypuszczalnie kilka godzin życia jest zupełnie straconych Po pierwsze to mogłaś np być poddana w tym czasie jakimś interesującym badaniom-poprzez to przyczynilaś się do jakichś istotnych odkryć przydatnych chociażby obcym cywilizacjom.Pozatym to co się stało da się w pewien sposób odtwórzyć.Badania dowodzą iż wspomnienia takie zachowane zostaja w dużej części w podświadomości i odtwórzyć je można za pomocą regresji hipnotycznej Udaj się do wykwalifikowanego psychoterapeuty który hipnozę stosuje by w obecności kompetentnego ufologa spisac swe zeznania i relacje złożone w stanie transu hipnotycznego-będzie to Twój cenny wkład w sferę dalszych badań nad szerokopojetym problemem bliskich spotkań trzeciego stopnia z przedstawicielami pozaziemskich cywilizacji. Kto wie. Może ktoś napisze o tym jakiś ciekawy artykuł w ufologicznej prasie. Pozdrawiam i odwagi! Nie jesteśmy sami we wszechświecie! Pamiętamy ! Mało tego ! Już teraz o tym wiemy !:classic_cool::classic_cool:

Gość set_in medium inc.
Jedne obiekty na ziemię "przybywają"a inne na ziemię "spadają"- "Według NASA szczątki starego amerykańskiego satelity spadły na Ziemię dziś rano, między godz. 5.45 a 6.45 w okolicach Calgary w Kanadzie Według NASA, nocą satelita przelatywał nad Kanadą, Afryką oraz oceanami: Spokojnym, Atlantyckim i Indyjskim. Amerykańska agencja nie jest jednak w stanie określić, gdzie szczątki satelity spadły. Według informacji przekazanych przez użytkowników Twittera szczątki spadły w pobliżu Okotoks, miasta położonego na południe od Calgary w zachodniej Kanadzie. Początkowo astronomowie wątpili w prawdziwość tych informacji, jednak NASA je potwierdziła. Satelita ważył sześć ton i był wielkości autobusu. Specjaliści zapewniali, że podczas wejścia w ziemską atmosferę rozpadnie na około 100 kawałków, z których zdecydowana większość spłonie jeszcze nad Ziemią."

Gość gogo pref
Proponuje ustalić dokładna datę ich wizyty :classic_cool:

Gość Euklidess
Nie wiem jak Wy ale Ja mam to w full HD:classic_cool: