Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość se_ti

SETI ostrzega: 3 statki UFO lecą w stronę Ziemii!

Polecane posty

Gość do braci ziemian
my lecim do was w pokoju :) nie bujta sie :) nie kryjcie, nie chowajcie wyjdzcie ladnie przywitać :) nie utrudniajcie my w pokoju :)

Gość jtryjrtj
pier*olicie 🖐️

Gość kurde jak te ufole
powoli latają :D

Gość alfa centaurus
Podobno sprawa rzekomych statków kosmicznych zbliżających się do ziemi została wyjaśniona tzn ta jakiej niby miał dotyczyć komunikat sethi...tyle że ostatnio pojawiły się nowe informacje dotyczące obiektów zbliżających się do ziemi i bynajmniej ich istnienia/nie istnienia tak już się wytłumaczyć łatwo nie da jak w powyższym przypadku a sprawa jest dość poważna ...:classic_cool:

Gość u better b ready 4 aliens
01:06 [zgłoś do usunięcia] _ufol_ 01:05 [zgłoś do usunięcia] jtryjrtj pier*olicie 01:07 [zgłoś do usunięcia] kurde jak te ufole powoli latają Widzieliście ? Godziny postów są nie po kolei jak być powinny. To już się zbliża. A w raz z obcymi nadciągnie potężna burza elektromagnetyczna jak stopniowo będzie zakłócać funkcjonowanie systemu przesyłu danych :classic_cool:

Gość ty masz w głowie
narąbane :)🖐️

Gość ciekawska Violcia
Jak myślicie czy to prawda co pisze prasa o tych sondach które obcy mają zagłębiać głęboko rzekomo ludziom w ich 4 litery?❤️🌻

Gość ty masz w głowie
A tak w ogóle to Oni są niebiescy b nie zieloni. Ja w odróżnieniu od was wiem bo wiele razy odbywałem z nimi wiele podróży i kontaktów cielesnych w zamian za nieziemsko pyszne słodycze:)

Gość ty masz w głowie
oj ty podszywie :D

Gość dr gin plus tonic
No to pięknie! Najpierw im dajesz a potem całą hordą tu lecą bo myślą że ludzkość się puszcza za cukierki z automatu

Gość space ghost@
To powinni jakieś komunikaty oficjalne podać chyba nie ? Prasa. Tv. Itd itp a tu co ? Cisza. Może nie chcą siać paniki przed wyborami albo przed euro 2012? A właśnie. Ciekawe czy zdąża na tę imprezę?:classic_cool:

Gość space avenger
:classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość matt opat cool
Nie sądzę ażeby było im potrzebne tu się pchać całym kompleksem statków. Oni już od dawna infiltrują ten rejon planetarny mniejszymi jednostkami:classic_cool:

Gość spocony romek
u mnie w ogródku już wylądowali, już browara z nimi obaliłem :classic_cool: 🖐️

Gość luluaaakkk
podbijam bo to ważne 🖐️

Gość Tau Centauri
:classic_cool:podbijam z niecierpliwością oczekując na wyjaśnienia sprawy albowiem od pewnego czasu na nocnym niebie widzę olbrzymi obiekt którego nie było a teraz jest Mother ship is comming!

Gość Bez wątpienia ten topic
pretenduje do wysokiego miejsca w rankingu. Zresztą jeśli w przyszłym roku ma być to co ma być:classic_cool:to lepiej ten ranking już teraz zacząć opracowywać:classic_cool:

Gość ale masakryczna bzdura
:D jak ktoś jest w stanie dolecieć z innego układu planetarnego tutaj to lot tych kilku ostatnich km nie powinien trwać tyle lat :classic_cool: bo inaczej cała podróż szła by w miliony :P a to trochę długawo

Gość Auma Medulonis
11:45 [zgłoś do usunięcia] czekacz aż się łyśnie Czyżby czytelnik "Stanu zagrożenia"?:classic_cool: Bo jeśli tak to "Sza-po-Ba"!:classic_cool:

Jestem podstępnym Reptilianinem,który tylko próbuje odciąć ludzkość od istotnych informacji i nadzieji na fakt,iż Niebiańscy Królowie przybęda wyzwolić Ja z naszego potajemnego ucisku i dominacji:classic_cool:

Gość Anton Count
O Ti Jaszczurze Ti !:classic_cool:

tak naprawdę jestem sektoidem infiltrującym wasze żałosne społeczeństwo od 200 lat i czekającym na przylot naszych cygarostatków z plejad, które spryskają wasz wszystkich DTT

Gość [E.T.].
Sektoidzi czy Reptilianie. Nie ważne. Bo te statki to lecą po mnie. Już mi się znudziło tu siedzieć. Miejscowe Panie coraz częściej sprawdzają moje finanse nie licząc się z mym wrodzonym urokiem osobistym więc chrzanie ten interes. Zmieniam galaktykę

Gość tusk go home
:classic_cool:

Gość Minister Twister
Cygarostatki sektoidów?! A myśmy myśleli cały czas że to delegacja Olbrzymek z Wegi ?!:classic_cool:

Gość Kant Kant Kant
A miałobyć tak fajnie!:classic_cool: Mieliśmy być drugą zieloną wyspą

Gość space cowboy_@
Szykuje kwiaty na powitanie🌻🌻:classic_cool: