Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZachodniopomorskieCH

Sprzedam pieski chihuahua

Polecane posty

Gość Awikoratia
sliczne mam w domu chihuahua :)

do tego dodam za darmo kota jako posiłek dla nich, one lubią koty :)

Gość yuyuyuyuyu
wspaniałe kundelki! Brawo, bawi sie Pani w pseudohodowce, nimc tylko przyklasnac! Nie zależało na wsystawach wiec nie maja rodowdu- aha, a moze rodzice sa niehodowlani co by wyszło na wystawach? Zapraszam na http://www.stoppseudohodowcom.org/

Ale ktoś mądrze wymyślił, żeby pod mojego nicka się podszyć :) ... Śmieszne...

Gość marakuja***
za taką kasę to można kupić sobie pieska z rodowodem a nie takie w zasadzie nie wiadomo co :O

Nie masz co robić? To że pieski nie były wystawiane to był nasz wybór. Rodzice są po pieskach rodowodowych i mają metryki, jesteśmy obcokrajową rodziną i nie mieliśmy jak się "bawić" w wystawy. Jak komuś nie odpowiada, to nie musi się nimi interesować :)

Chihuahua z rodowodem kosztują około 3 tysięcy jeśli chcesz być pewny że kupujesz od dobrego hodowcy, zdrowego pieska. Także powodzenia :)

no i u mnie kota dostajesz gratis :) także przemyśl oferte. Psy są świeże, w promocji, teraz 25 % taniej, dodatkowo kot i koń

Moja siostra ma chihuuahua...głupi jak nie wiem, ciągle się trzęsie jak galareta, piszczy i plącze się pod nogami. wygląda jak szczur totez apeluję by nie nazywac tych stworzeń psami.

Gość marakuja***
nie wiem w jakim świecie żyjesz, od hodowcy pieska chihuahua moza dostać nawet taniej niż te 1300 :O więc sobie nie kpij z tymi 3 tys :D za 3 tys to sobie kucyka można kupić a nie takiego psa :D

Metryki nie dostaje się na wystawie i do jej posiadania nie trzeba psa wystawiać. To po prostu udokumentowanie pochodzenia i potwierdzenie rasy psa. Proszę nie oszukiwać ludzi, że niewystawiane ale kochane i dlatego rodowodu nie mają. Kundelki bierze się ze schroniska a nie kupuje od pseudohodowców i nakręca młyn bezdomności nabijając kasę "miłośnikom zwierząt"

Fakt, można kupić za taką cenę i może akurat się dobrze trafi, ale na pewno nie ma gwarancji.. Popatrz sobie na stronach z pieskami, tam są przeróżne ceny, a to za ile kto chce sprzedać to jest indywidualna sprawa.

Gość oooooo cholera
to nawet kolo ciulaly nie siedzialo!!! 8 tygodniowym szczeniakom tej rasy powinny juz troche stawac uszka ;/ piekne kundle nie ma co I CHYBA CENY TEJ RASY NIE WIDZIALAS

Gość marakuja***
mówię o psach z rodowodem od hodowców a nie od kogoś za przeproszeniem z dupy za cenę jaka mu się wymyśliła :O a taki piesek ja twoje, bez rodowodu jest warty tyle samo co pierwszy lepszy kundelek

Fajnie jest rozmnażać psy dla zysku. Produkować towar składowany w schroniskach?

boratka nie nudź, produkuję, sprzedaję, kupują, jest zbyt, nikt nie traci, towar jak każdy inny, producentom gum do żucia też zatruwasz doooopę?

Gość dfsdfsfddfsdffdssdf
"wygląda jak szczur totez apeluję by nie nazywac tych stworzeń psami." Ale z ciebie głupia kurwa

Gość dfsdfsfddfsdffdssdf
"a taki piesek ja twoje, bez rodowodu jest warty tyle samo co pierwszy lepszy kundelek " Ta jeszcze głupsza... ludzi też tak oceniasz?

Haha, ja już nie mam słów, różni ludzie piszą z mojego nicku :P

właśnie jeden z tych psów odgryzł mi nos :( co robić?

Gość afrykański budda 123123123
a po co mi ruchliwe psy?:) Wolałbym takie wstrzemieżliwe:))) A na poważnie to nie są psy tylko maskotki do tego zazwyczaj wyszczekane i rozwydrzone:)))

I żeby było jasne. Pieski są śliczne i zapewne będą dla kogoś dużą radością. Straszne jest jednak to, że rozmnaża się zwierzęta w tak dużych ilościach nie patrząc na konsekwencje w większej skali. No a cena jest wygórowana za psa w typie rasy

Każdy ma prawo do własnego zdania. A to nie jest rozmnażanie w celu zysku.. To jest pierwszy miot. My też za rodzice naszych piesków dużo daliśmy, więc szczerze mówiąc nawet nie zwróci nam się w połowie to co wydaliśmy za pielęgnację i szczepienie piesków.

To za ile kupiłaś nierasowego psa? I ile wydałaś na te zabiegi pielęgnacyjne?

Następny pseudohodowca. Sluchaj kobieto - pies bez rodowodu to mieszaniec. Dotarlo? Wiesz, że jest ustawa dotycząca wystawiania czegoś w internecie która mówi nam o tym, że nie wolno sprzedawać czegoś co jest niezgodne z opisem? Otóż - pies bez rodowodu to kundel czyli w swoim ogloszeniu możesz ewentualnie napisać 'pies w typie rasy' inaczej oszukujesz nowych nabywców, że kupują zupelnie co innego. Jest w Polsce wielu przeciwników którzy wlaśnie takie zlamania regulaminów zglaszają gdzie trzeba więc radzę Ci poprawić klamstwo w opisie. To tak samo jakbyś napisala 'sprzedaję bmw serii 7' a w rzeczywistości byloby to BMW serii 5 które jest ludząco podobne do siódemki. Ja wiem dlaczego klamiesz. Jakbyś napisala sprzedaję 'mieszańce' chihuahua' to cena musialaby spaść do jakiś dwustu zlotych w dodatku nikt by nie chcial mieszańca, bo nieświadomi ludzie wierzą w klamstewka stylu 'pieski nie mają rodowodów, bo nie chcialo nam się jeździć na wystawy'. To nie tylko pokazanie psa, to sprawdzanie czy jest zgodny z wzorcem. DO tego dochodzą kosztowne badania których pewnie swoim psom nie robisz - być może nawet nie masz pojęcia jakie to są badania.

Żebym ja jeszcze myślała w taki sposób jak Ty piszesz :) Dyskutować możemy do jutra, a i tak do porozumienia nie dojdziemy. Ja wiem jaka jest prawda i nie potrzebuje żeby mi nikt wciskał że kłamię czy oszukuję.. To nie są żadne mieszańce, a zdjęcia w ogłoszeniu były robione jak pieski miały niecałe 5 tygodni, więc teraz wyglądają inaczej. Każdy kto się zna na chihuahua po zobaczeniu ich na żywo stwierdzi że to nie są mieszańce

Nie kupiłam nierasowego psa, mają tatuaże i metryki i gdybym tylko jeździła na wystawy to bym mogła wystawić rodowód. A to ile dałam was nie obchodzi :)

Gość Mysia ma rację nie kupujcie
pewnie chore te psiaki jak każde mutanty w typie rasy :( a autorka to jebana sadystka bez najmniejszego pojęcia o psach :O