Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beattraax

UKRADLI MI PORTFEL...

Polecane posty

jechalam dzis tramwajem, straszny tlok, mialam zakupy i stolik z Ikei...skupialam sie ta na tych zakupach ze nie pmyslalam o torebce. mialam taka przez ramie, wysiadlam na przystanku-patrze- torebka odpieta....to juz wiedzialam, ze mi ukradli portfel. mam takiego dola, ze nie chce mi sie zyc. glowa mi pęka. to bylo dzis o ok.15. zablokowalam juz karte do PKO, ale mialam tam prawko, dowod, legitymacje studencka, bilet pks, kate biblioteczna....no wszystko! i na dodatek 250 zl. siostra mnie pociesza, ze moglo byc gorzej, ze takie wypadki chodza po ludziach, ale ja nie moge ze swojej glupoty

bylam na policji, ale policjnt powiedzial, ze on moze przyjac protokol- ale to tak naprawde wszystko dupa. poradzil mi zebym sie przeszla ta trasa co jechalam i pozagladala w smietniki- bylam i nic. tak naprawde to ten zlodziej mogl wyrzucic te dokumenty wszedzie. studiuje w gdansku, jezdze do domu na weekendy, nie wiem teraz jak dam rade wyrobic nowy dowod...slyszlaam tez, ze z legitymacja studencka bede mila problem, z wyrobieniem nowej. ehh zycze temu zlodziejowi zeby sie smazyl w piekle!!!

Gość rhtyhgh
nie wiem co sie robi w takich sytuacjach i czy wystarczy zablokowac karte, ale wiem ze złodzieje potrafia na cudzy dowod narobic takich kredytów komus ze niektorzy przez to samobojstwa popełniaja

temu gliniarzowi powinnas powiedziec pare słów do sluchu!!! jak on ci może powiedzieć, ze 'dupa' jak obywatelka została okradziona?? Skandal!

Gość iamman
a jakby poprosiła to dałabyś jej te pieniadzą?

Powinnaś dostać papierek z policji, który jakby nieco ułatwi wyrobienie dokumentów. U mnie z legitymacją studencką było tak, że tańsze było wyrobienie nowej w przypadku gdy poprzednia była skradziona niż przy zmianie nazwiska.

jutro pojde zlozyc ten protokół. Policjant byl sympatyczny i rozmawial ze mna bardziej jako czlowiek niz policjant. powiedzial mi, ze mam posprawdzac i poszukac i najwyzej wtedy przyjsc....dowod mam zablokowany,a le to chyba tylko w moim banku. co mam zrobic??? teraz mnie nastraszyliscie z tymi kredytami, a do mojego miasta jade dopiero za tydzien :o

Gość zuzia32334345
ja bylam dzis na rynku z 2letnim dzieckiem mialam portfel w kieszeni kurtki, i nawet niewiem kiedy zajebali mi portfel, mialam tam wsztstkie dokumenty 250zl i recepty dla dziecka i co policja powiedziala ze oni nic nie moga zrobic:( jakbym dorwala tego zlodzieja to bym go na miejscu skopALA,, a ja niewiem co mam teraz robic....:(((