Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cachorro

czy pogodzić się z ojcem?

Polecane posty

Gość cachorro

Otóż odeszłyśmy z mamą od ojca jak miałam 10 lat, ojciec bił matkę i nie szanował był nieodpowiedzialny teraz chce się ze mną pogodzić a ja nie wiem czy mu wybaczyć tyle krzywd wyrządził calej mojej rodzinie był agresywny i wogóle nie wiem, czy jakbym sie pogodzila, czy to bedzie fair w stosunku do mojej rodziny :(

Gość główkuję...
mówią, że trzeba wybaczać nie wiem sama, nie chodzi o takie celowe wypinanie się na niego ale gdybym nie czuła tej relacji bo zbyt wiele się wydarzyło to nie chciałabym się godzić

powiem Ci tak, rodzicow ma sie jednych i niestety nie da sie ich wybrac. na pewno przyjdzie taki czas, ze bedziesz chciala sie pogodzic. Moze sie zmienii i zrozumial swoje bledy?

Gość cachorro
nie czuje z nim wiezi, nie mam o czym rozmawiac, nie chce miec nic wspolnego... ale odzywa sie sumienie, ktore mowi TO TWOJ OJCIEC ... :(

Gość Magda3543543
olej go, niech spierdala na bambus - tacy ludzie nie zasługują na drugą szansę bo zawsze ją mieli gdy się znęcali nad rodziną

Gość główkuję...
sumienie? głupie gadanie, to jego sumienie gryzie, teraz się obudził bo czas umierać? olej go, to tylko sztuczne więzy, ojciec, córka i co z tego??? nie był dla ciebie ojcem i tyle

Gość Nikt Ci nie każe od razu
traktować go jak prawdziwego rodzica tj. spotykać się często i zwierzać. Wybaczyć warto, bo niewybaczeniem nic nie zyskujesz, a wiele możesz stracić. Dobrze Cię wychowano skoro masz ten głosik w głowie. Świata Ci raczej nie przestawi do góry nogami, ale masz możliwośćpoznania i 2 strony medalu. Nie musisz się angażować na razie, ale spotkaj się, pogadaj, przebacz.

Gość iamman
no przychodzi jako syn marnotrawny

Gość cachorro
ale czy to fair wobec mamy? on ją bił, a ja mam sie z nim spotykać?