Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hellloh

czy to lalka czy dziecko ???!!!! kto mi odp

Polecane posty

Potworne :o Wydaje mi się, że to prawdziwe dziecko, bo nóżki trzymało w jednej pozycji, a lalce by jedna latała itp. Straszne! Biedne maleństwo, pewnie w takim szoku było, że nawet nie płakało :(

Gość o kurka wodna
Widziałam kiedyś taki program o najsilniejszej dziewczynce świata , jej tato też z nią tak ćwiczył . Opracował jakieś specjalne ćwiczenia ....

Gość gdyby chodziło o kota, to już
dawno by tą kobietę zamknięto, ale to prawdziwy niemowlak, więc pewnie sprawa ucichnie....... To nie może być zdrowe, jak dziecku rączki ze stawów wychodzą!

Lubię koty...ale tez to pomyślałam,,gdyby to chodziło o zwierzaka,,to by użytkownicy rozpoczeli poszukiwania;)

Gość To jest zywe dziecko
Ogladalam na angielskiej tv niedawno taki program,wlasnie o cwiczeniach dla niemwlakow i tam to samo wyprawiali z maluchami,jak dla mnie to jest chore!!!!!

Gość xxxxxxyyy
Tego rodzaju cwiczenia sa blizsze kulturze wschodu, gdzie od dawna sa praktykowane - wlasnie na bardzo malych niemowlakach w celu wzmocnienia ich miesni - dlatego tez to malutkie dziecko tak sztywno juz trzymalo glowke. Jesli sie wie co i jak robic z dzieckiem to nie stanowi to zadnego zagrozenia dla jego zdrowia ani nie ma ryzyka wyrwania nozek lub raczek ze stawow . Film jest w porzadku, ale powinien byc opatrzony uwaga - by pod zadnym pozorem nie probawac nasladowac tego w domu.

Gość zaluje ze tu weszlam
mam przesrany wieczor.

Gość do xxxxxxyyyyy
a co z mózgiem ? Przeciez wszędzie piszą i mówia zeby nie podrzucac niemowlat , małych dzieci do góry A co z syndromem potrząsania ? Potrząsac tez nie wolno , a te cwiczenia tak wyglądają

Gość prawda ale
o kurwa!!!! To prawdziwe dziecko, przeciez sie rusza. Ta babe bym ukamieniowala:( Z kotem tak nie powinno sie robic a co dopiero z niemowlakiem... Az mi sie slabo zrobilo

Gość ulna
Napewno to dziecko ma juz wydarte rece i nogi , nie obejrzalam tego filmiku do konca, bo nie moglam patrzec, TO JEST NIENORMALNE!!!!!!!!!Jak ta baba moze byc instruktorka jogi- BEZ KOMENTARZA!!!!!!!!!

Gość zwroccie uwage na jedno
ale te dwa kolejne filmiki wklejone przez kogos z joe monster..popatrzcie na te dzieciaki jak im sie smieja buzie one to znaja i lubia:) co do malenkiego dziecka jakos nie potrafie tego ogarnac...

Gość eeeeeeeeee co to
Sorry, ale czy tylko ja widzę, że to jest zrobione komputerowo?? :O Naprawdę jestem jakaś inna czy co?

Gość ulna
BOZE DROGI TATUS ROKUII TEZ NIEZLE NA POKAZYWAL - BIEDNE DZIECKO , ZEBY TYLKO NIKT GO NIE NASLADOWAL? A MOZE TATUS ROKUII I INSTRUKTORKA JOGI ,WYBIORA SIE NA ,,MAM TALENT,, CIEKAWE CO JURRY NA TO?

Gość zwroccie uwage na jedno
ulna moze on jednak wie co robi bo maly na koncu mial takiego banana na buzi ze wymieklam i sie rozesmialam:)

Gość szszszok
OMG, jakaś stuknięta baba!! Ten film powinni wykasować, aby nie oglądali go ci, którzy by mogli coś takiego powtórzyć, różni są ludzie!! Wydaje mi sie, że to nie mozliwe, aby to było dziecko, bo raz, że ktoś by się tym zainteresował, a dwa to tą treserkę ręce by bolały, bo przecież to w końcu waga. Ale mimo wszystko, jestem w szoku, jak można cos takiego zrobić nawet z lalką i promować, jako ćwiczenia. To jest nie do uwierzenia. Jakby to naprawdę było dziecko, to już dawno by jej z rąk wyleciało, choć niemal tak było.

Gość echlla
Gdyby to było dziecko,to by płakało w trakcie,nie sądzicie?

Gość xxxxxxyyy
Ja nigdy za bardzo w ten temat sie nie zaglebialam , bo jak spotkalam dziewczyne, ktora tak wlasnie ze swoim maluszkiem cwiczyla (nauczyla sie tych technik chyba w Tajladnii o ile dobrze pamietam) to moja juz byla na to za duza - to stymuluje rozwoj miesni u naprawde malych niemowlakow, ktore same jeszcze nie sa zbyt aktywne - jak dziecko juz raczkuje lub chodzi te cwiczenia traca sens - tzn, mozna je nadal z dzieckiem robic, jesli ono lubi - a jak widac na filmikach - dzieci to lubia, ale jak dotychczas nie cwiczylo sie tak z dzieckiem to nie ma sensu zaczynac. Jesli zas chodzi o syndrom dziecka potrzasanego, to o tyle to nie zachodzi, ze ono nie jest potrzasane do przodu i do tylu w gwaltowny sposob - przewaznie w ataku zlosci, tylko te ruchy sa jednak plynne - to nie jest tak, ze kazdy moze nagle zlapac swojego niemowlaka i zaczac nim wywijac na wszystkie strony. Nas to szokuje , bo jest to cos niespotykanego w Polsce, ale nie jest to zaden nowy wynalazek, ani sposob dreczenia dziecka - wrecz przeciwnie umiejetnie wykonane cwiczenia wplywaja na maluchy pozytywnie.

Gość mó j 4ro latek sie pyta
za co ona mu tak robi.....

Gość szszszok
Na tym filmie na pewno nie jest dziecko, w penym momencie niemal jej wylatuje z rąk. Pohusiać trochę dziecko tak, ale nie machać we wszystkie strony i traktować, jak worek kartofi. Dziś o 17 był film na 2 - ce o tym jak kobiety opiekują się lalkami łudząco podobnymi do niemowlaków, nawet puls jest wyczuwalny, a budowa to identyczna z naturalną, także ja wątpie w prawdziwość tego filmiku i nie przekonują mnie argumenty niektórych osób.

Gość ooooooooooooo ludzie
przecież widać, że to nie jest prawdsiwe

Gość Joela
Taka lalka nazywa się reborn-i faktyczniejest jak żywy niemowlak .