Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mamuśkaaai

Wózek dla dziecka

Polecane posty

Gość ten jest
czytałam opinie zanim kupiłam - przede wszystkim rozmawiałam z użytkownikami - 99% pozytywów. Dlatego kupiłam i też jestem zadowolona. nic nie jest w nim tandetne, a podobną konstrukcję ma wiele wózków, więc nie piszcie, ze to "podróba"

Gość gośka co ma ktośka
ale jest okropny w stylistyce, rama beznadziejna...kobieto fajnie ze cieszysz sie z wozka ale juz nie przezywaj jakbys miala quinny buza co najmniej:O

Gość ten jest
a czy liczy się wygoda czy marka? Bo dla ciebie widzę ważne, ze masz x-landera i mozesz poszpanowac :-)

a Ty co taka zazdrosna jestes ze kobieta sie cieszy.niech sie cieszy bo ten wozek jest bardzo ladny.

Gość WWW...WWWW
nie ma co patrzeć po cenie, ani po marce. Dostałam od teściów Bebe comfort, dali kupę kasy za niego - 3000 zł,a wózek był tragiczny -ciężki, wygląd miał średni, kosz na zakupy strasznie niefunkcjonalny, a spacerówka w komplecie była beznadziejna. Jedyny plus to pompowane koła. Ale teść stwierdził, ze to bardzo bezpieczny wózek - jeśli walnie w niego samochód to na pewno go nie zmasakruje. A jakie jest prawdopodobieństwo, że akurat tak się stanie? Baaardzo małe. I tak się męczyłam pół roku, a potem spacerówkę sama sobie już wybrałam :-)

Gość ten jest
I dodam jeszcze, że mnie się podoba - a tobie Gośko nie musi.

Gość malutkamimi
wiesz co, nie szukaj wsrod nowych wozkow (widze, ze zalezy Ci na cenie) tylko wsrod uzywanych. Wiekszosc wyglada idealnie, jak nowe (wiem, bo nie tak dawno sama kupowalam i poszukiwalam) i nieraz ludzie sprzedaja za 500-600 zl wozek warty nawet 2.500-3.000. Zwracaj uwage przede wszystkim na wage wozka (chyba ze jestes wysoka i silna), bo teraz jest zima niestety, nie najlatwiej sie pcha (chyba ze mieszkasz w miescie to nie powinno byc koszmarnie:)) po drugie, w taka pogode to kola duze i pompowane, lepiej sie pcha, a rzadko pekaja. No i jesli planujesz w czasie spaceru robic zakupy to zwroc uwage na wielkosc koszyka pod wozkiem, wielkosc gondoli (niektore sa tak male ze ciezko tam upchac dzieciaka w kombinezoniku z kocykami...). Tak czy inaczej poszukaj czegosc innego w wyzszym standardzie, ale uzywanego ceny sa naprawde super i wybor tez bardzo duzy.

Gość gośka co ma ktośka
mnie sie podoba...haaaaha:D idz juz pozachwycac sie swoim badziewnym wozem:D

Gość gośka co ma ktośka
i wyprowadze cie z błędu-nie,nie mam x-landera na szczescie,mam duzo lepszy wozek;)

Gość ten jest
By nie było, że się podniecam :-D, ale matrix ma udźwig kosza 4 kg i ma dużą gondolę - 80 cm. Spokojnie miesci się w nim dziecko w kombinezonie i owinięte kocykiem.

Gość ten jest
oczywiście Gosiu, nie ma to jak miec masę drogich gadżetów. :-D To najważniejsze, szpan na placu zabaw. I powyzywanie tych co mają tańsze rzeczy - od bezguścia, słabizny, tandety. Pogratulowac. A teraz kończę dyskusję, bo nie ma ona sensu, autorka chciała opinii o wózkach, tańszych tez, a nie wyzywanek i ocen typu "gówno"

Gość gośka co ma ktośka
byeeeee:D

Gość ulna
SZCZERZE!!! POKAZANYCH ZOSTALO KILKA WÓZKÓW JESLI BYS CHCIALA PORADY TO TEN CO TY MYSLISZ TO RZECZYWISCIE LADNY ,ALE ZA CIEZKI I DLUGO DZIECKA NIE NAWOZISZ W NIM ,TAK DO ROKU , BO NA SPACERÓWKE SIE NIE NADAJE ,LEPIEJ LEKKSZY , MOIM ZDANIEM NAJFAJNIEJSZY I WARTA WÓZEK CO PRZESLALA LINK ,,TEN JEST,,FAJNY MOJA ZNAJOMA MA TAKI ,A SPACERÓWKA JEST SUPER!!!!!!ONA JEST Z NIEGO ZADOWOLONA.

Gość Mama Zośśki
A ja tylko pozwolę sobie zauważyć, że nie każdą mamę stać na X-Landera. X-Landery są polecane, na żywo widziałam i bardzo ładne, ale cena jest dość wysoka. Skoro Autorka wrzuca linka do wózka za 600 zł, raczej można się domyśleć, że niekoniecznie stać ją na wózek za 2 tys. Wózki za 2-3 tys. też są dla ludzi, ale np. moich znajomych na nie nie stać. Autorko, albo kup używany wózek, albo na początek samą gondolę. Po pół roku zainwestujesz w lekką, wygodną spacerówkę. To naprawdę najlepsza opcja. Owszem są wózki, które po zdjęciu gondoli, w wersji spacerowej są tak samo dobre i służą do końca, ale one niestety są dość drogie. Tanie, masywne wózki z reguły sprawdzają się, kiedy dziecko jeździ w gondoli, a kiedy chce się ten sam wózek przerobić na spacerówkę, to w praktyce okazuje się, że są one za ciężkie, zbyt wielkie.

Gość karolka8512
ja miałam podobny wózek jak autorka tematu zamieściła w linku z tym że koła były pompowane i wózek był na paskach nie na sprężynach a to ma dużą różnice niby na sprężyna amortyzuje ale jest kompletnie sztywny a na paska świetnie się buja wózkiem tzn kołysa na sprężynach ciężka sprawa z bujaniem wiem bo koleżanka miała to nie mogła w czasie spaceru dziecka po bujać bo sztywny wózek

Gość majka88x
czy moge prosic drogie kolerzanki o linka wozeczka na paskach bo tylko znajduje na sprezynach z gory dziekuje!

Gość Lipcowa Mamuśka :)
Mnie również podoba się ten wózek Raf Pol. Śliczna kolorystyka i bardzo mi się podoba to, że nosidełko ma głęboki daszek i będzie można maluszka zasłonić przed słońcem czy przed deszczem. Inne nosidełka mają bardzo płytkie zadaszenie, a te w tym modelu jest super. Czy któraś z Was miała może ten wózek? Jakie jest Wasze zdanie na jego temat? No i tak na koniec czy myślicie, że wózek w tym wybarwieniu będzie odpowiedni dla chłopca? Tak mnie te kwiatki zastanawiają, moja mama się śmieje że to nie ma znaczenia... http://allegro.pl/raf-pol-wozek-fenix-3w1-gleboki-spacer-fotelik-i1440079657.html

Gość marzył mi sie xlander
Mi sie marzyl x-lander od dawna ;-) a ze przy tych wszystkich wydatkach na malucha nowy bylo troche poza zasiegiem, a uzywanego nie chcialam, bo wiecie jak to jest przy pierwszym dziecku czlowiek chce miec wszystko nowe ;-) to sobie kupilam po renowacji ;-) w sumie troche ryzykowalam bo wogule nie moglam znalezc opinii, bo to jakas nowa firma, ale kto nie ryzykuje ten ... no w kazdym razie, wozek super, cena bardzo przyzwoita, teraz bede sobie jeszcze parasolke x-landera kupowac, bo sie odkulam ;-) ale tez na nextway. Moim zdaniem wymieniona kolka, wyprana tapicerka itd to jednak duza roznica w porownaniu do wozka uzywanego.

Gość Pola1984
Jeśli chodzi o sklep z wózkami czy też z artykułami dla dzieci. Gorąco polecam Smykolandię. Super sklep internetowy z szerokim asortymentem. Korzystniejsze ceny.

Gość gość
proszę o opinie wózków, zastanawiam się nad zakupem 1. jedo fyn 2. tako laret 3, xlander x move

Gość Lena_56
Poszukuję dobrego wózka, w oko wpadł mi orbit baby g2. Więc proszę o opinie tego wózka. Podoba mi się obrotowe siedzisko, czy sprawdza się w rzeczywistości?

Gość nies po ty ka na
My mamy wózek Jane Muum też z obrotowym siedziskiem a do tego lekki, z hamulcem w rączce, regulacją wysokości rączki...a do tego nowoczesny z wyglądu

Gość gość
Obrotowe siedzisko fajnie się sprawdza na spacerze, fajna alternatywa dla wózków bez okienka w budzie a takich coraz więcej robią:) Jane Muum powiem szczerze ciekawy model, oglądałam i jest na mojej liście bo sama też na poczatku roku muszę zakupic pojazd dla "brzuszka".No i dokładnie lekki jest i wygodny. O tym hamulcu nie doczytałam ale dzięki za info

Gość gość
Rok temu szukałam wózka i doradzono mi abym kupiła Anex Sport. Osoba która mi go poleciła przeszła z wózkami dużo i wiedziała jak doradzić. Anex okazał się sprawny i wygodny dla dziecka jak i dla mnie. Gondolka to było jedyne miejsce gdzie mój synek usypiał a i spacerówka okazała sie jego ulubionym miejscem do spania na spacerach . W komplecie była folia i moskitiera gdzie sie bardzo obie te rzeczy przydały. Wizualnie mały zgrabny kosz a pomieścił dużo zakupów a torba bardzo pojemna.

Gość gość
Aby wybrać i kupić dobry wózek spędziłam chyba 4 mieś nad czytaniem opini mamisiek ;-) Po tym czasie wybrałam Anex Sporta. To polski wózek na polskie chodniki. Wszystkie pozytywne opinie okazały się prawdziwe. Wózek naprawdę jest świetny. Teraz sama mogę go polecać. :-)