Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wodniczka_2000000

Jacy sa wasi mezczyzni spod znaku byka???

Polecane posty

Gość 7 maja, zgadnijcie kto
Normalny, uczuciowy, wrazliwy, zazdrosny, sumienny , dokładny, spontaniczny, nerwus, jak kocha to całym sercem, jak nienawidzi to tez na maksa, rodzina najwazniejsza, raczej otwarty, lubi kontakty i poznawac nowych ludzi , kobiety go interesuja, ale jak jest z kims to liczy sie tylko ten ktos. I jeszcze mogłbym wymieniac a wymieniac

Gość też wodniczka
Hej wodniczko. Podoba mi sie ten temat- jakbym widziała jego i siebie..a wlasciwie ich:P Mialam juz dwoch facetow bykow- ale drugi egzemplarz to byl dopiero ciezki przypadek- zero czułosci, nie byl wylewny, nie nawidzil narzucania mu czegos, zwiazek na dystans, pan i wladca, wybuchowy, klotliwy, upierdliwy..ah mozna wymieniac.. dzis jestesmy super przyjaciolmi- jako para sie nie dogadalismy. Uciekaj gdzie pieprz rosnie- wodniczka NIGDY nie dogada sie z byczkiem. Nie wiem co w tym jest, kiedys w to nie wierzylam ale cóż..Dwa razy sie sprawdzilo i w wielu innych przypadkach wodnik vs byk bylo to samo:(

Gość Wodniczka_200000
Kochane dziewczynki , wczoraj szczerze porozmawiałam z moim byczkiem, powiedziałam mu , ze bardzo go prosze by bardziej się mna zainteresował , bo w przeciwnym razie ten zwiazek sie nie uda , ze nie chce mu marudzic ani prawic morałów bo przeciez nie o to chodzi , ze chce aby poswiecał mi wiecej uwagi etc.. i wiecie co? sam wczoraj zadzwonił wracajac od kumpla (pierwszy raz dosłownie) , długo rozmawalismy , dzis rano patrze na telefon a tam miły sms od mojego byczka (!), nawet nazwał mnie swoim kochaniem;) potem jak zobaczył , ze jestem dostepna na gg sam pierwszy napisał,bardzo mile zreszta , jakies tam buziaczki etc :) teraz to juz całkiem nie wiem co mam robic...pomocy !!! ;)

Gość Wodniczka_200000
podnoszę !

Gość Wodniczka_200000
up up !

Gość Wodniczka_200000
Normalny, uczuciowy, wrazliwy, zazdrosny, sumienny , dokładny, spontaniczny, nerwus, jak kocha to całym sercem , jak nienawidzi to tez na maksa, rodzina najwazniejsza, raczej otwarty, lubi kontakty i poznawac nowych ludzi , kobiety go interesuja, ale jak jest z kims to liczy sie tylko ten ktos. I jeszcze mogłbym wymieniac a wymieniac Chciałam sie ustosunkowac do tego wyzej napisanego , z teg co przeczytałam co ta kobietka napisała , to chyba nie ma takiego samego drugiego byczka, bo nerwus jakos mi nie pasuje do tego znaku zodiadku,spontaniczny? moj raczej nim cos zrobi zastanowi sie 10 razy,wrazliwy tez raczej nie jest, no chyba , ze dobrze udaje ;)

Gość Wodniczka_200000
Osa---> ale wciąż z nim jesteś tak?

Gość Wodniczka_200000
podnoszę !

Gość byczyca per se
Moj byk jest kooooochany Rzeczywiscie pelno imprez, na ktorych nie bywam i jakies kolezaneczki Albo mowi ze nie moze sie ze mna spotkac bo nie ma czasu, a potem okazuje sie ze z kumplem ogladal filmy : ] Ale jestem dosyc wyluzowana pod tym wzgledem I to dziala : ) Ale mowi mi duzo komplementow, co prawda dotycza glownie wygladu : ) I liczy sie z moim zdaniem o tyle, ze jakies drobnne decyzje podejmujemy raczej razem, tzn jedno z nas proponuje a drugie sie zwykle zgadza ktos pytal czy jestesmy masochistkami bez przesady, byki sa cudowne a ja mam naprawde wlasne zycie, zainteresowania, znajomych i nie chce byc w 100% skoncentrowana na facecie! Wiem ze jak sie czyms zajme to czas szybciej zleci a byczek i tak wroci do mnie Poza tym wiem, ze jest szczery i jak juz cos mowi to jest to na pewno to co czuje, a nie piekne slowka „bo tak wypada wielu facetow przed nim mowilo cos milego na odczep sie Poza tym wiem, ze jak juz cos powie, to nie zmieni zdania Ufam mu i nie musi mi powtarzac kilka razy Sama nie wiem jak to mozliwe, ale jest cudownie Pod wzgledem seksu to byki lubia naturalne kobietki, niewazne doswiadczone czy nie, ale spontanicznie reagujace. Potrafia czekac i powoli rozbudzac. Tak wiec mloda wodniczko_2000000000000000000 wszystko przed toba Najlepsze jest to, ze mimo ze tradycyjne horoskopy nic nie mowia o tym polaczeniu, zauwazylam ze mezczyzna byk + kobieta wodnik to coraz czestsze polaczenie! Mam kilka znajomych malzenstw w tym polaczeniu!

Gość dodam ze tez jestem wodnikiem
i wodniczka 2000000000000000 za bardzo sie przejmujesz musisz dac mu przestrzen a widzisz chyba ze mu zalezy to jest taki typ ktory jak zrobi jakis krok do przodu to juz sie nie cofnie trzeba naprawde niewiele by utrzymac byka jesli sie zainteresuje tylko duuuuzo czasu jak seks, wyglad ew jedzenie jest dobre na poczatku to ok potem nawet jakies ciezsze klotnie przejda (chociaz raczej odradzam, to ostatecznosc) trzeba przetrwac poczatki a potem jest juz z gorki bykowi zalezec zaczyna dopiero po czasie i wtedy mozna go namowic na prawie wszystko (chyba : )

Gość Micholinda
Mój związek z bykim się zakończył. Sama w styczniu wypowiadałam się w tym temacie, nawet nie pamiętam pod jakim nickiem. Zbyt lekko podchodzi do życia, nieodpowiedzialny, kochający wszystkie pania :). Kolega super, ale związek to niewypał. Acha, ja też jestem wodniczką.

Gość Micholinda
z bykiem* kochający wszystkie panie*

Gość lrfdrtknfv
Nie wiem ile juz widziałam wodniczek latających za bykami. Z kolei byki tego nie znoszą i robią uniki aż do skutku. Ale przecież astrologia to głupoty, zabobon etc.

nie lubimy jak sie nam ogranicza nasza wolnosc-jak dziewczyna zmusza nas do jakich kolwiek deklaracji bedziemy chceili to powiemy, pewni siebie, jezeli postawimy sobie cel uparcie do niego dazymy, duze poczucie humoru,jezeli kochamy to potrafimy byc ciepli romantyczni namietni, nie jestesmy zbyt wylewni nie lubimy mowic o swoich np problemach i uczuciach,lubimy dominowac, NIE NAWIDZIMY BY C DO CZEGOD ZMUSZANI ALBO ZE KTOS NM ROZKAZUJE!!!!!lubimy podroze i dziewcyzn ktore chca dominowac w zwiazku .....lubimy dziewczyny ktore sa ulegle daja nam wola przestrzen nie zmuszaja do zadnych deklaracji potrafia dobrze gotowac i potrafia byc spontaniczne np w łozku nie ma czegos takiego jak rutyna lubimy tez sport bardziej uprawiac niz ogladac zdrowie i dbanie o siebie sa da nas wazne