Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość g34324234324fsf

Dam Rade Nauczyć się w 2 DNI ?!

Polecane posty

Gość g34324234324fsf

Musze nauczyc sie na poniedzialek na sprawdziany z 3 przedmiotów - historia, podstawy ekkoonomi i biologia. Najgorsza jest historia:O dam rade się nauczyć jak zepne poślady? Miałam już dzisiaj się uczyć, ale czekałam pół dnia na księdza :O:O

Gość g34324234324fsf
nosz koorwa.. nikt z was się kiedyś nie uczył? Wiem, ze to zalezy od osoby, ale możecie się wypowiedzieć jak to z wami było prawda?:o

Na same 5 może być ciężko :p ale na jakieś 3 raczej tak. To zależy jeszcze czy pamiętasz coś z lekcji czy kompletnie nic i od tego jaki jest zakres materiału.

Gość g34324234324fsf
nie dam rady juz dzisiaj , spac mi sie chce. Nie chce na 5, wystaczy 2 . No z lekcji to mało pamiętam, bo na większości mnie nie było..:O

Trzeba było chodzić :p 🖐️ Idź spać w takim razie, wstaniesz wyspana, łatwiej będzie wchodziło do głowy.

Gość Puffff
Na 2 to dasz radę,ale nei napisałaś ile materiału??

A tam się sprawdzianami przejmujesz... studiuje zaocznie.. jutro 0 11.10 mam egzamin z analizy sprawozdań finansowych a jeszcze nie zacząłem się uczyć :P

Gość Puffff
Ja 2 lata temu skończyłam LO, bywało ze siedziałam po nocach, szczególnie z historią, fizyką, bilogią

Gość tiutiurutu
nie

Gość Puffff
Ja na szczeście pierwsze zaliczenei mam w przyszły czwaratek:)

Gość marchewwka
Pewnie, ja dawałam radę na 2 w sprawdziany w 1 wieczór, a Ty masz cały weekend, więc spokojnie. Tylko nie przegrzej rozumku, rób sobie krótkie przerwy co jakiś czas. Powodzenia!

Gość kjnfdjk
ja na studiach mialam 9 egzaminow w ciagu dwoch tygodni z całego roku i jakoś poszło, zdałam wszystko, choć miałam cholernego farta

Gość maja28399
na dopa to lajcik:D ja zawsze sie ucze w niedziele wieczorem i zawsze cos na 2 napisze:D wiec dasz rade!:D co innego jakbys chciala jakies 5 czy 4! :D

Gość Wroclovianka
ja w dwa dni i dwie noce nadrobiłam cały semestr fizyki (a nie chodziłam na wykłady; notatki-średniej jakości kserówki) i zaliczyłam na piękne, mocne trzy :D także przygotuj kawę, tigery, czekoladę i do dzieła :) dasz radę!

Gość WWW...WWWW
ja na egzamin z podstaw informatyki nie uczyłam się wcale, zastosowałam metodę ślepego trafu i trójeczka była :-)

Gość g34324234324fsf
z ekonomi to tylko definicje tak około 20 z histori chyba 3 tematy zdobycze naukowe i kulturalne epoki oswiecenia, swiat europa w xviii w. Poczatki rewolucji przemyslowej w Europie i wzrost miedzynarodowego znaczenia Anglii, Rosji, Prus w XVIII wieku , albo 4 tematy :o i z biologi o genach, dziedziczeniu cech , genetyce itd.

no to z ekonomii mało materiału, z biolii genetyka też bardzo fajny i przyjemny temat, z historii przeczytaj z kilka razy to co tam masz w podręczniku, ewentualnie wypisz sobie jakieś ważniejsze daty, wydarzenia... na 2 na pewno zaliczysz, bo na taką ocene wystarczy troche pomyśleć :)

Gość g34324234324fsf
no mam nadzieje, ze dam radE:) najgorzej z tą historia:O dziękuje za wypowiedzi:) trzymajcie kciuki! Ide sie uczyc:)

Gość tiutiurutu
mniej forum, więcej nauki i może Ci się uda.

Gość próbaniewinności
dasz rade :). ja miałam w tamtym tygodniu z dnia na dzień tyle przedmiotów i mi się udało :). tylko trzeba się postarać. najpierw sie prześpij, po drzemce się zacznij uczyć, a jakbyś potem znów poczuła zmęczenie to napij się czegos pobudzającego. powodzenia:)