Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lublinowa dziewczyna

jak zrozumiec faceta?

Polecane posty

Poznalam faceta. Pracujemy w tej samej firmie. Widzimy sie codziennie. Wiem, ze podobalam sie mu juz wczesniej,ale poznalismy sie oficjalnie jakis miesiac temu na imprezie. Fajnie sie razem bawilismy. Do niczego wielkiego nie doszlo. On mial dziewczyne i podkreslal, ze chce byc profesjonaly w pracy. Odprowadzil mnie grzecznie, a w poniedzialek byl jak gdyby nigdy nic. We wtorek napisal do mnie na firmowym komunikatorze i tak pare razy jakies krotkie konwersacje i czasem kilka slow na korytarzu. Ostatnio nieprzewidywanie znalazlam sie na tej samej imprezie. Okazalo sie, ze rozstal sie z dziewczyna zaraz po tamtej imprezie i, ze niby bo poznal mnie itp.,mial nasze zdjecie itp. Akcja sie rozwinela, dostal moj numer,ale nie zadzownil. W poniedzialek nawiazala sie kolejna konwersacja nawet pare razy podszedl i zawsze ladnie mowi czesc, po tym jak mu zwrocilam uwage na imprezie, ze przesadza z tym profesjonalizmem, zeby nawet czesc za bardzo nie mowil. Jest mily, jest ok, ale poza tym nie ma nic...i ja w tym wypadku nie rozumiem...bo o co moze chodzic facetowi, ktoremu kobieta sie ewidentnie podoba, ale ani nie probuje jej specjalnie zaciagnac do lozka, ani nie robi zadnych krokow ku czemus powazniejszemu? A na dodatek sprawia wrazenie takiego, ktoremu powinno zalezec na tym pierwszym. W pracy fakt jest na wyzszym stanowisku, ale nie jest moim przelozonym akurat. Dzisiejszych facetow nie sposob zrozumiec..

Gość loszkka
.bo o co moze chodzic facetowi, ktoremu kobieta sie ewidentnie podoba, ale ani nie probuje jej specjalnie zaciagnac do lozka, ani nie robi zadnych krokow ku czemus powazniejszemu? :O :O :O

byc moze :) zakladam tez taka mozliwosc tylko pewne jego slowa i zachowanie mi nie pasuja do tej teorii...

Gość raczek1
może szuka koleżanki? nie bierz wszystkich jako ruchaczy

nie zachowywal sie po kolezensku wiec watpie...

Gość rozalia 11
może pomyślał że od razu sama na niego pójdziesz,ale jak nie to odpuścił bo az tak mu nie zależy

Staszek za daleko sie akcja posunela, zeby chodzilo o kolezenstwo, nie bede tu opisywac szczegolow i tego co mowil...ale mozliwe, ze teraz stwierdzil, ze jednak z jakiegs powodu powinno to zostac na takiej stopie.

Gość frikadelen
chciał cię wydymać ,ale byłaś za mało odważna

Staszek w pare dni to raczej sobie nie znalazl chyba, ze dzialal na dwa fronty caly czas. Jest oczywiscie taka mozliwosc.

Gość djnostradamus
Nie przegadacie autorki,budowanie wirtualnej rzeczywistości jest silniejsze od racjonalnych argumentów przykład: chrześcijaństwo..

Gość taki owaki paskuda
baba jak zwykle za duzo mysli i jej sie mysli pieprza:P

Gość bdewpd2
a w jakiej firmie pracuje, bo znana jest taka jedna meska dziwka która udaje dzentelmena a oszukuje laski czy to tomek?