Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flissss

Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość flissss

Spotykam się od niedawna z facetem, sama mam 22 lata, on 29, od początku mam wrażenie że chodzi mu o jedno, ale cóż zakochałam się i chciałabym spróbować, jak każda chyba boję się ciąży, a szczególnie z nim , bo mam wrażenie że zostałabym sama na lodzie, dlatego poprosiłam go żeby pokazał że mu na mnie zależy, żebym mogła mu zaufać, że gdybyśmy niestety zaliczyli wpadkę to chociaż spróbuje ze mną być i wychować razem dziecko, nie chodzi mi o zaręczyny czy ślub , ale gdyby mu na mnie zależało to dziecko nie powinno być problemem prawda? to by znaczyło że z seksem jeszcze musi poczekać, ale teraz twierdzi że nie jest w stanie mi powiedzieć czy chciałby ze mną być ,bo nie wie jak jest ze mną i z seksem, a teraz nie czuje się w związku bo nie ma seksu i nie wie czy mu na mnie zależy... no ludzie, chyba trzeba brać jakąś odpowiedzialność za swoje czyny , dziecko się na świat nie prosi , a facet wiadomo rączki umyje, to dziewczyna zostaje z brzuchem...

Gość ollllllonia
boszeee...gdzie masz glowe...rzuc to w cholere a nie rozmyslasz, tylko mu dupy nie dawaj, bez seksu tez sie tworzy zwiazki wiec niech ci oczu nie mydli

Gość flissss
też tak myślałam.. ale powiedział że jest dorosłym facetem ,a nie nastolatkiem, a później wmawia głupoty że to wcale nie na jedną noc, a skąd niby wie skoro nie jest pewien że mu zależy?

Gość gussss
jasne ,bo wszystkie związki zaczynają się od seksu 🖐️ nie daj się omotać, mi facet powiedział że mnie kocha zanim poszliśmy do łóżka i nie był smarkaczem

Gość flissss
czy może za bardzo przejmuję się to ciąża ? ludzie przecież sypiają ze sobą na pierwszej randce i się nie przejmują :O

Gość flissss
wiem, ja bym cierpiała , bo niestety już mi zależy..

Gość ciocia dobra rada 32
uciekaj 🖐️

Gość fiuuu t
prawda jest taka że związek między dwojgiem dorosłych ludzi zaczyna się od seksu, może nie po pierwszym spotkaniu, ale bardzo krótko po nim, trzeba sprawdzić do pasowanie, bez seksu nie ma związku

Gość flissss
poważnie ? :O