Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to jest to

najgorsze imie dla chłopca-Wiktor!!

Polecane posty

Gość test test
wiktor,a fee, jak tak mozna nazwac dziecko????

Gość Widocznie można
i nie wiem jak w ogóle można się temu dziwić - imię jak każde inne a nawet lepsze!!!!!!!!!!!!! A ci co krytykują to na pewno zazdroszczą tym co mają synów i wpadli na pomysł by ich tak nazwać!!!!!!! JA JESTEM DUMNĄ MAMĄ WIKTORKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ulka kulka...
wszystkie wiktorki to male debile:O kazdy jakis niedojebany

Gość Majeczka- łatwa pizdeczka
Wiktor to piękne imię i tylko najinteligentniejsi mogą je nosić, gdybym była chłopakiem to nie zasługiwałabym na to imię, pewnie nazywałabym się wtedy Denis-penis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Groszkows
tak, tak najinteligentniejsi:D:D:D haha,takie yntelygenty za dyche jak ty kati idiotko:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość DO ulka kulka
SAMA JESTES NIEDOJEBANĄ DEBILKĄ I TWOJE DZIECIAKI TEŻ UŁOMY JAKICH MAŁO - PO MAMUŚCE!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Victor:))))
Most beautiful name in the world :D

Gość hahahahhahahahhahahah
wiktorek-obszczany matołek:D:D:D:D:

Gość ale się rymuje
głąbico!!!!!!!!!!! a twoj dzieciak to pewnie ma kretyn na imię albo kretynka - po matce!!!!

Gość limonka33
wiktorek:D:D:D imie synusia sfrustrowanej,zakompleksionej debilki:D

Gość NAJPIĘKNIEJSZE IMIĘ:D
POD SŁOŃCEM I KROPKA A TE CO SIĘ WYPOWIADAJĄ NEGATYWNIE TO ZAZDROSNE, ZDEWOCIAŁE I ZGORZKNIAŁE IDIOTKI, KTÓRE ŻYJĄ Z DNIA NA DZIEŃ, BEZ AMBICJI, BEZ SZANS NA LEPSZĄ PRZYSZŁOŚĆ!!!!!!!!

Gość limonka33
jasneee:D tak sie pocieszaj poyebana mamusiu z dupy zasranego wiktorka:D moje dziecko ma piekne imie a nie jak twoj ułomny zjeb:D

Gość DO limonka33 - ZAZDROŚNICO!
Założę się że któraś z twoich znajomych ma super życie, świetnego męża i ślicznego synka a ty jej wszystkiego zazdrościsz i tak plujesz się na tym forum bo masz nadzieję że ci ulży ale żebyś nie wiem ile pluła to i tak ty jesteś ta gorsza, masz hujowe życie, żadnych perspektyw, pewnie hujowego męża i takie samo dziecko bo po takiej chamce matce inne nie może być, już sobie wyobrażam jak ci żal dupę ściska jak patrzysz na udane życie innych, ZAPLUJ SIĘ W TEJ SWOJEJ ZŁOŚLIWOŚCI

Gość DO LIMONKA33
JAK TWOJE DZIECKO MA PIĘKNE IMIĘ TO POCHWAL SIĘ JAKIE A NIE PLUJESZ NA INNE I KRYTYKUJESZ JE, NIECH WSZYSCY OCENIĄ CO WYMYŚLIŁAŚ - PEWNIE BYŁAŚ ZAJEBOIŚCIE ORYGINALNA, DAM SOBIE RĘKĘ UCIĄĆ ŻE TWÓJ BĘKART JEST JESNYM Z TYCH CO ICH TERAZ ZATRZĘSIENIE AŻ ZESRAĆ SIĘ MOŻNA NA NIE. HA HA HA HA HA HA AHA AHA

Gość limonka33
hahaha:D odezwała sie jakis debilka co wychowuje drugiego debila-wiktorka jak nic:D zjebana mamusiu twoj bachor jest debilny jak ty,ma chujowe imie i smierdzi jak skunks:D

Gość osobiscieniewzruszona
Wiktor:/ no comments:O

Gość do limonka33
zakompleksiona wieśniara!! haha:) skąd ty się wzięłaś?? mężuś kiepsko rucha i kiepskie dzieci ci wychodzą to miej pretensje do niego a nie do całego świata :) :) :) hahahahaha:)

Gość limonka33
no raczej twoj gach jak widac niedoruchał i sobie wymysliliscie,ze takiego zjeba mozna nazwac wiktor:D:D:D:D

Gość limonka33!
odwołuję wszystko, faktycznie jestem wieśniarą a mój dzieciak to debil, przepraszam wszystkie mamusie wiktorków - śliczne imię:)

Gość limonka33
nawet sie kurwo podszyc nie umiesz:D:D:D:D

mi podoba sie imie Wiktor, tak mial na imie moj dziadek, a teraz syn kuzyna tez, Wiktor czy Wiktoria to od zwyciestwa, jesli sie nie myle. Oczywiscie kazdy ma swoje gusta i gusciki,

Gość do limonka33
twój to niedorób - dzieciak i chłop a wszystko zaczęło się od twojego ojca bo jakby dobrze ruchał to ty byś wyszła normalna a tak to miej pretensje do niego ułomie!!!!!!!!!

Gość do limonka33
a tak serio to jem kupe mojego bachora, a on je psie bobki naszego azora

Gość do limonka33
ty za to umiesz się poszywać, szydzić z innych, pluć na innych i wyzywać bez skrupułów nawet dzieci - brawo, super laska z ciebie, tylko mieć taką żonę, matkę, córkę i przyjaciółkę - O ZGROZO, WSPÓŁCZUJĘ WSZYSTKIM KTÓRZY MAJĄ Z TOBĄ DO CZYNIENIA NA CO DZIEŃ I SĄ Z TOBĄ SPOKREWNIENI - POPIERDOLONA SUKA

Gość no nie moge hahah
popierdolona suka, to jak rozumiem twoj podpis:D

Gość Mój SYN
ma na imię Wiktor, nigdy nie nazwałabym go inaczej, uważam że to imię które coś znaczy (zwycięstwo) a nie jest wyssane z palca, do tego jest polskie i tradycyjne, bardzo ładnie brzmi w pełnym brzmieniu i we wszelkich zdrobnieniach a jeśli się komuś nie podoba to... całe szczęście bo byłoby Wiktorów tylu co Franków, Jakubów, Oliwii, Mai! :D

Gość gość
mam synka Wiktora jest słodki i kochany !! jak sobie wychowasz taki bedzie,a tu pisza ze pijak czy cos tam.....ludzie opanujcie sie!!!! JAK WYCHOWASZ NA PIJAKA TO BEDZIE PIŁ I TYLE!!!!!! WIKTOREK TO ZDROBNIENIE

Gość gość
oli,olivier,oliver

Gość gość
ja na swojego mówię Wik :)