Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhaaahhaae

kolekcje sukienek 2011 są beznadziejne

Polecane posty

Gość hhaaahhaae

a pewnie właśnie na jakąś z tego rocznika będę skazana, bo biorę ślub w na początku 2012. strasznie mi się podobają suknie a'la baletnica, z prostym gorsetem i tiulowym dość szerokim dołem, obojętnie czy gładkim czy postrzępionym, ale nigdzie nie mogę takich znaleźć nie mówię o stylu pałacowym, bo tego pełno, ale w kiepskim guście. no i z tego co zauwazylam, przeważają suknie delikatne, lejące się, jakby letnie / greckie. nawet koronek już nie ma tak dużo. kurne no, a myślałam, że w modzie ślubnej zawsze modne jest wszystko i nie będzie problemu ze znalezieniem kiecki. trafiłyście na jakieś suknie a'la baletnica w 2011? dajcie linki!! :)

Gość hhaaahhaae
tak, tylko jeszcze więcej tego materiału na dole :) i chętniej mniej zdobny gorset ale sukienka i tak baaaaardzo ładna

Gość Inna PM

Gość hhaaahhaae
piękne. dzięki. uwierz, że szukałam, ale na stronach warszawskich salonów, bo stąd jestem.

A mi sie podoba z kolekcji 2007 ;/ emMI MARIAGE - GRACE Slub niby w 2012 roku wiec w salonie nigdzie napewno takiej nie dostane - Zostaje allegro lub "kopia" u krawcowej... :)

Gość hm tak sobie myśle
www.antra.pl

Gość agnes kupisz w Wawie
Agnes kupisz w Wawie np w salonie Scarabeo na Grochowskiej