Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carolinaa00

odnośnie tabletek i biegunki.

Polecane posty

Otóż, mój problem polega na tym .. : przyjęłam 13 pigułkę. ( 2 tydzień ), po około 2.5 h wystąpiła biegunka, kolejna już po upływie 4.5 h. Nie przyjęłam dodatkowej tabletki, przyznam się, ze względu na brak zapasowego opakowania, wizytę mam umówioną na termin przerwy. Kolejną tabletkę (14) przyjęłam dnia kolejnego, o normalnej porze. Potem uprawiałam seks. Czy byłam Zabezpieczona ? Prosiłabym o oszczędzenie sobie uszczypliwych komentarzy.

to oczywiste, że skoro dostałaś biegunki, tabletka sie nie wchłoneła a ty nie przyjęłaś kolejnej to mogłaś nie być potem zabezpieczona... nie wiem dlaczego pytasz o to teraz, a nie zapytałaś zanim uprawiałaś seks

ale 13-stej nie przyjęłaś w ogóle, a pominięcie jednej tabletki wystarczy do odblokowania owulacji, choć akurat zapomnienie w 2tygodniu jest najbezpieczniejsze, także może nic sie nie stało

Gość c fhjxjs
Spokojnie...wchłonęła sie...:) nie róbcie dziewczynie wody z mózgu!!!

jakby 2,5 wystarczyło to by w ulotce nie napisali, że tabletka wchłania się nawet do 4h, chyba po coś jest ta informacja? nie ma pewności, że 2,5h wystarczą

Gość i u mnie tak jest.............
ale to drugi tydzień, nie trzeba brać dodatkowej- tak mówi ulotka!!!!!!!!!! zabezpieczenie jest!

dzięki dziewczyny. A Wam ' c fhjxjs ' & ' i u mnie tak jest............. ' za uspokojenie mnie choć troszkę :*