Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuhaha

kannibal dewiacje,pomocyyy

Polecane posty

Gość buuhaha

,jestem facet 100/hetero,. Podnieca mnie kanibalizm ,tocze piane z pyska na widok,szczuplych kobiet mam fantazje,. Ze jjem dziewczyne . Z rozna lvb z pieca.. Zwlaszcza,.jej piersi posladki,o.dbytnice.. C,ipke i wontrvbke.. ZAZNACZAM NIE JESTEM PSYCHOPATA BO NIE MVGLBYM W ZADNYM WYPADKU ZABIC,. JEDNAKZE OZNAJMIE COS .,W PEWNYM SENSIE PSYCHOPATYCZNEGO,.JESLI KTOS OBDAROWAL BY MNIE,.CIALEM DZIEWCZYNY KTVRA,.ZGINELA NP.W WYPADKU LUB,.SAM BYM JA NAPOTKAL.,NIE.MIALBYM OPORVW BY JA ZJESC,.JEJ JUZ I TAK BYLO BY WSZYSTKO JEDNO..Z KAD MAM TAKA PEWNOSC ZE BYM,.TO ZROBIL..OBEJZALEM,.4AUTOPSJE KOBIET ,.NIE MIALEM ODRVCHVW OBRZYDZENIA WRENCZ PRZECIWNIE!!!!!,..O CO MI CHODZI ZAKLADAJAC TEN TOPIK?,MIANOWICIE O TO CHCIALBYM WIEDZIEC CZY KTOS UWARZA TO ZA PSYCHOPATYZM?,.DEWIACJE SEXUALNA?,,PERWERSJE??CZY,.JEST JESZCZE TAKI FACET JAK JA?,.Z TAKIMI FANTAZJAMI,.ZE.ZJADLBY DZIEWCZYNE KTVRA,.ZGINELA BY NP.W JAKIMS WYPADKU?,.RAJCUJE MNIE KOBIECE MIESKO ,.JEST TAKA,.FAJNA STRONKA GDZIE KOBIETY MODELKI POZUJA,.JAKO MENU.ZAJRZYJ NA DONNER CATERING,. DODGE CATERING,.PRZEKONASZ SIE!!!!,.ZAZNACZAM JEDNAK,.NIE MVGLBYM ZABIC,.ALE ZJESC DZIEWCZYNE KTVRA ZGINELA W JAKIMS WYPADKU,?.W 100/procentach BYM ZJADL !!!,I ZAWSTYDZIL NIE JEDNEGO.KANIBALA,.A MOZE,.NA TOPIKU POJAWI SIE DZIEWCZYNA I WYPOWIE?,.CZY GDYBY ZGINELA JAKIMS,WYPADKU CHCIALA BY ZOSTAC ZJEDZONA PRZEZ FACETA?..

Gość kanibalizm jest karalny
a ludzkie mięso ciężkostrawne aha, i kup sobie słownik

Gość buuhaha
,pisalem z telefonu a polskie znaki sa nie dostepne!!!!,.nie mam na mysli ogvlnie kanibalizmu,.ale tylko i wyloncznie jak facet zjada dziewczyne,.takie fantazje mnie,.rajcuja!!,.jednak nie z mordem i zabijaniem .

Gość kanibalizm jest karalny
ok, nie będę się kłócić o ortografię z dyslektykiem. co z tego, że bez mordu? kanibalizm jest zakazany, to wykroczenie przeciwko człowieczeństwu.

Gość spragniona jola
pewnie sobie robisz żarty, a jeśli nie , to masz chorą glowę

Gość buuhaha to podszyw!!!,.
,,to wyzej to podszyw po,demnie !!!,nie podszywaj sie P,EDALE !!!,po ,demnie !!!.a ch,uja zryj se gdzie indziej!!!,lamusie !!!,pisalem gustuje tylko,. W KOBIETACH!!!!!!

Gość Kotka-filemonka
Ale jak tak na surowo?

Gość Mam w rodzinie
dobrego psychiatrę - szczerze polecam.

Gość Dziadek do orzechów
Zgłaszam twój IP na policję , jesteś groźny dla otoczenia, potencjalny zabójca!!!

Gość matacz ,,,... ..
najpierw to sie dowiedz co to i kto to psychopata bo wielu nie ma pojecia i myla go z socjopatą !!

Gość matacz ,,,... ..
taaaa a ty akurat widzisz jego IP :)

Gość matacz ,,,... ..
po drugie jak ma dynamiczne ? :) a jak jest za MAC

wystarczyło by zadzwonić na policje oni samo by sobie poradzili i wiedzieli co z nim zrobić :classic_cool: toż to prowokacja albo kolejny czubek niech niebie sam je psychol :o!!!!

Gość kukuskowa
To nie jest normalne, idź z tym do lekarza psychiatry. Może teraz nie chcesz zabić, a później będzie Ci mało i mało. A przepis obrzydliwy, fuj.

Gość kukuskowa
Podnieca Cię myśl o jedzeniu martwego człowieka. To jest naprawdę chore. Ile Ty masz lat?

Gość Cześć kobietko
Nie rozrabiaj ... ceść

Gość ale pojebyyy!!!
czy wy k,urwa!!!nie umiecie czytac,.gl,omby?,topik jest konkretnie i 100/procent o jedzeniu martwej znalezionej dziewczynie,.ze jje ja facet!!!,.a facet 100/procent gustuje w kobietach!!!,a wiecie co znaczy,.slowo kobieta?,.czy nie?,.bo jakos mi sie k,urwa!!!,nie wydaje. A to jedna ci,ota!!!,smaruje o o jakims mordzie,zabijaniu, A to drvga ci,ota!!!,smaruje o jedzeniu czlowieka ogvlnie !!!,topik d,ebile!!!,.jest o,kobiecie.,

Gość dżoaann kollinss
Albo to prowokacja, albo skończony psychol :-O

Gość jeśli nie masz potrzeby zabija
jeśli nie masz potrzeby zabijania, to wszystko jest ok ;) możesz poprosić swoją dziewczynę żeby się nie ruszała i udawała nieżywą, a ty będziesz ją delikatnie przygryzał. czasami można mocniej, na przykład na pośladkach, ale nigdy nie na cipce i w okolicach odbytu. ale nie zdziw się, kiedy zacznei jęczeć, bo to jest zajebiście podniecające, kiedy facet przygryza kobietę. najważniejsze jest to, żebyś nie zrobił tego za mocno. najlepiej: weź do buzi jej wargę sromową i zacznij delikatnie ssać, potem przejdź z ustami na pupę, stopniowo przygryzając coraz mocniej. ale cały czas zwracaj uwagę, czy jej to pasuje - jeśli dobrz trafisz, to może ci panna pozwolić żebyś ją ugryzł do krwi. Pozdrowionka :)

Gość dżoaann kollinss
"...może ci panna pozwolić żebyś ją ugryzł do krwi." ała

Gość jeśli nie masz potrzeby zabija
dlatego pisałam, że trzeba patrzeć na dziewczynę. niektóre to lubią, niektóre cię za to zabiją :D

Gość buuhaha
nie krenci mnie zadawanie bvlu,.nienawidze s/m pedalstwa!!!, nie zabijam!!!,ale lizanie gryzienie delikatne damskiego tyleczka gryzienie ogolonej cipki dziewczyny,.jest mniamusne.