Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobasmutnabardzo

smutno mi dziś bo...

Polecane posty

Gość osobasmutnabardzo

powiem wam to życie całe jakieś takie pofyrtane, ale czuję, że jakoś tam sobie poradze dalej. PI RAZY DRZWI wiem co robić powiem wam - coraz wyraźniej. To jest ważna rzecz. Załamałam się już różnymi rzeczami (faktami) - sama sobą ostatnio też, że jestem taka naiwna i nie rozumiem, że policja też jest dla ludzi - na przykład. No ale to problem mój z września zeszłego roku. Niemniej wiecie - smutno mi, że pewne osoby sa ...jakby to napisać. SCHLANE. Po prostu schlane. Żyją iluzjami, nic nie da się z tym zrobić, normalni przez to cierpią. Inni dostają KOTA przez to w głowie. To co ostatnio widziałam wpędza mnie w niezłego dołka w życiu. No ale trzeba się wybić ponad wódkę - i zobaczyć życie jakim ono jest. Bo niby jak je widzieć? Przez okulary iluzji alkoholowej? I tyle :( Trzeba tez mieć nadzieję, że następnym razem nie będą ludzie tyle pić lub że ucieknę od pijaków. NIENAWIDZĘ pijaków. Wszystko przez pijaństwo co mi nie wyszło i sie już nie dam wiecie. Właśnie z tego powodu. Teraz już umiem się odsunąć od pijaków - kiedyś tego nie umiałam. Ale co - w wieku 25 lat powiem wam też mogło ze mną być różnie, a się zebrałam w garść i do roboty dalej wzięłam. Toteż zapraszam z mojego punktu widzenia wszystkich alkoholików młodych za granicą na odwyk i radzę wziąć się do roboty w Polsce, następnie zmienić państwo. Ewanetualnie wyjechać gdzieś dalej bo co - w pewnym państwie picie do końca życia? No byleby mnie w to nikt nie wmieszał bo wiecie - jeszcze od rodziny oberwę za kilka lat, że JA NIC NIE ZROBIŁAM. A czy ja jestem psychoterapeutką, żeby uzależnienia alkoholowe leczyć? Dajcie spokój. Poza tym piajak sie leczy latami z tego co wiem. A nie w miesiąc :( Nie jest tak? Sami powiedzcie/napiszcie.

Gość osobasmutnabardzo
Powiem wam jak ktoś chce kogoś leczyć ZA GRANICA to ja proponuję najpierw pijaństwo wyleczyć i to co mnie wysłali niech wyślą SWOIM - nie wiem - profilaktycznie w razie co jakby nie wiem...no jakby coś im mogło być. Bo ja? No co ja? Ja sie w sumie TAm tak nie nazywam, nie? W SUMIE - mogli się mnie zapytać jak się nazywam, ale nikt się nie zapytał to uważam, że mnie tam ...nie było. Jako człowieka. Bo w sumie jak się nazywasz - to odpowiem. I tyle. Więc nie o to chodziło. Bo teraz będzie słuchajcie - jak to Ty się nazywasz i mi będą udowadanic, że sie nazywałam jakoś. KRZYŻYK ja im powiem. Krzyżyk na kartce i nazwa firmy KAMEL - jak papierosy. I tyle. No i zostaje nadzieja, że gdzieś będą lepsi ludzie a nie takie straszydła - choć bez makijażu, nie? :( Pa!